2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269802 بازدید | 13841 پست
از کار شوهرت🙈

اهان خیلی میسوزم اخه امروز گفتم الان ک من مریض شدمو تو خوب شدی باید بیای تو اتاق خابمون رو تخت بخوابیم هر چقد گفتمش نیومد دیگ زرنگه ولی کور خونده دست از سرش بر نمیدارم

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بلایید دوتاتونم😂😂😂 خداحفظتون کنه برای هم❤️

هر کسی ببینه رفتارمونو میگن بچه این هر دو تون هنوز

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
هر کسی ببینه رفتارمونو میگن بچه این هر دو تون هنوز

خوبه  که ،این اخلاق خودش سرزندگی میاره،حالا اگه مثل ۵۰ ساله ها رفتار کنین خوبه،بی تفاوت و ...

فقط خواهری خوشیاتو برای خودت نگه دار عزیزم نگو به چش میاید یه وقت

ناراحت نشی اینو گفتما🙈

خوبه  که ،این اخلاق خودش سرزندگی میاره،حالا اگه مثل ۵۰ ساله ها رفتار کنین خوبه،بی تفاوت و ... ...

عاشقتم من بهترینی اصلا ناراحت نمیشم عزیزم ولی من فک میکنم هیچ خوشی ندارم اینم ک گفتم از ناراحتیم بود ک منو مریض کرد

ولی اره خیلی اهل شوخی هستیم 

توجه توجه             خانمای خوشکل من این تاپیکو زدم چون خودم ...

سلام بیتا جون منم خودم هزار راهو رفتم ولی نتیجه نگرفتم یا چاق شدم ولی برگشتم به وزن قبلم باز ولی به لطف تو از وقتی کالری شماری میکنم وزنم خیلی خوب بالا رفته 5کیلو اضافه کردم با اینکه مشکلی هم برام پیش میاد یه وقتایی کالری شماری نمیکنم ولی وزنم همونه برگشت نداشته واقعا ممنونم ازت که بدون هزینه تجربیاتت رو دراختیارمون قرار میدی❤❤❤

سلام دوست عزیز ممنون از ابراز نگرانی و پیشنهادات دوستانتون❤️ من و تمام کسانی که از ابتدای تاپیک حضو ...

سلام ممنون🌹

قبل از هر توضیحی باید بگم که ریپلای شما باعث میشه من مجبور به جواب دادن پست هاتون بشم و این استارتر رو ناراحت میکنن ، و هم اینکه دوست ندارم نظم تاپیک به هم بریزه 

ایشون ابراز امیدواری کردن که من رو دیگه تو تاپیکشون نبینن 

این رو گفتم که دیگه بعد از این پست من رو ریپلای نکنید🙏🌹

شما مشخصا حسن نیت دارید ولی منظورم رو کاملا اشتباه برداشت کردید !!! استارتر خودشون بهتر منظور من رو متوجه شدن و تبادل نظر هم کردیم ، صرفا نگاهمون متفاوت بود 

من اصلا طب نوین رو رد نکردم! گفتم که طب سنتی

زیر مجموعه و مکمل طب نوین هست منتها بعضی دکترا به خاطر منافعشون جایگاهِ طب سنتی رو نمیپذیرن

من صلاحیت کسی رو رد نکردم! 

ولی هر عقلی میتونه این رو بپذیره که هله هوله ، شیرینی جات ، غذای چرب و...  اگه تو برنامه ی غذایی باشه به بدن آسیب میزنه ، حالا میخواد طب نوین بگه یا سنتی یا 

هر کس دیگه 

من خودم رو درگیر نکردم ، و بر اساس عقل و اطلاعاتم یک پیشنهاد دادم 

اگه پست هام رو دقیق خونده باشید واضح توضیح دادم و جای هیچ سوالی باقی نمیمونه

پس لطفا دیگه ریپلای نکنید و بحث نکنید ، اگه واقعا درگیر نیستید🌹 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
قبلا ک پودر قرص میخوردم 45 بودم ولی الان 57 کیلو و 164 قدم هست

خب خوبی بعضی وقتا وزن آدم باعث زانو درد میشه که شما وزنتون خوبه.

بعضی وقتا ضعف عضلات متصل به زانو باعث دردش هستن ورزشای توی نت رو تا حالا امتحان کردید؟ 

تاثیر نداشتن؟

من از آذر شروع کردم کالری شماری رو عزیزم  یک کیلو اضافه کردم من از همه کم وزن ترم و خیلی سخت چ ...

منم خیلی کم وزنم خیلیم سخت چاق میشم تا قبل از بارداری که لاغر بعدشم لاغر فقط تو بارداری چاق شدم خیلی خوب بود دوباره دوران شیر دهی لاغر شدن 

منم خیلی کم وزنم خیلیم سخت چاق میشم تا قبل از بارداری که لاغر بعدشم لاغر فقط تو بارداری چاق شدم خیلی ...

بخاطر شیردهی هست عزیزم ایشالله با کالری شماری چاق میشی

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122