2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269833 بازدید | 13841 پست

کالری گلی👈۳۰۰۰❤️💚

وای دخترا من بازم سرما خوردم😭😭😭

تا میام رژیممو درست و خسابی برم جلو یه چیزی میشه😡

امروز به زور کالریمو رسوندم بع ۳۰۰۰😭😭😭الانم گشنمه ولی جون ندارم  برم یچی بخورم

نمیدونم امیکرون گرفتم یا سرما خوردگی🤢🤮🥵🤪

خدا کنه فردا بهتر بشم🤲🤲

سرم درد میکنه آب ریزش بینی دارم سرف خشکم میکنم حالم که اصلا ندارم دلم میخواد فقط دراز بکشم ولی نمیشه😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی وزن اضافه نکرده؟؟

سلام جوشقان جون خوبی؟

نیستی کجایی پس؟

بیا بازم صبحونه های پر کالریتو اعلام کن😊

من تو چالش یلدا نزدیک ۴ کیلو اضافه کردم ولی این ماه دوبار سرماخوردم بعدشم امتحاناتم بود کلا درگیر اون بودم فک کنم نیم کیلو به زور اضافه کرده باشم😅

باشه ساناز جون حالم ک خوب شه برگردم ازت میگیرم تابه درستم برسی😘😊🙏

سلام عسل جون انشاالله زودی مشکلت حل میشه توکلت به خدا باشه

ممنون این مدت زحمتمونو کشیدی❤️💚🧡😘😘😘

ممنونن عزیزم اره زیر نظردکترم سالمم نمیشه نمیدونم شاید چیزی مشکلی هس ک دکترا نمیفهمن پودر سنجد چطو ...

آره برای چند قلو زایی عالیه حتی برگ سنجد هم توصیه میشه

برگش رو دم کن بخور

هم خودت هم همسرت

پودر سنجد یا خود سنجد یا برگش رو عطاری داره میتونی پودرشو بریزی تو شیر بخوری

راستی یه طب سنتی یا اسلامی هم برو  من یکی از آشناهام بعد از ۲۰ سال با طب اسلامی بچه دار شد

همه چی رو امتحان کن

من خودم کلومیفن خوردم

قربونت برم عزیزم 💋❤ایشالله زود زود بیای بگی بیبی چکت مثبت شده🥰

ممنونم انشالله شمام بخاطراین دعای خیری ک برای من کردین ب اونچه ک تودلتونه برسین

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍

بچه ها مولتی ویتامین ک میگین همینه؟؟؟همه ویتامین هارو داره ۲۶تا ویتامین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
آره برای چند قلو زایی عالیه حتی برگ سنجد هم توصیه میشه برگش رو دم کن بخور هم خودت هم همسرت پود ...

کلومیفن واسه من کیست میشد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره برای چند قلو زایی عالیه حتی برگ سنجد هم توصیه میشه برگش رو دم کن بخور هم خودت هم همسرت پود ...

ممنون خانوم‌گل ازراهنماییتون☺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنظرتون خود سنجد یابرگ یاپودر کدومشون بهتره؟ همشونو بخرم چطوری استفاده کنم هروز هم پودر هم سنجد هم برگشو دم کنم یا روزی یدونشو بخورم؟ببخشید خیلی سوال کردم اخه خیلی روش هاامتحان کردم اینم روش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون خود سنجد یابرگ یاپودر کدومشون بهتره؟ همشونو بخرم چطوری استفاده کنم هروز هم پودر هم سنجد هم ب ...

پودرشو بریز تو شیر بخور

برگشم دم کن بخور

ویتامین Eهم بخر بده شوهرت بخوره سرعت اسپرم رو بالا میبره خوبه

انشاالله که نتیجه عالی بگیری و به زودی بیای اینجا اعلام کنی که مامان شدی😘😘😘😘