2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269833 بازدید | 13841 پست

سلام 

من امروز صبحونه ۱۳۸۶ کالاری خوردم رکورد خودمو زدم 

خواستم به شماهم بگم چیا خوردم زیاد شد 

۴ تا قاشق املت 

دوتا نون لواش

یه عدد کره پاستوریزه کامل که ۵۰ گرمه 

با مربا هویچ

کاربرقدیمی هستم میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرسی🌱(اینجا سایت تبادل نظر هست پس دوست عزیز اگه نظرم رو دوست نداشتی گزارش نزن)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  من امروز صبحونه ۱۳۸۶ کالاری خوردم رکورد خودمو زدم  خواستم به شماهم بگم چیا خوردم ز ...

سلام افرین👌

فقد چهار قاشق املت چن تا تخم مرغ توش بود؟

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

❣️لیست کالری 27 دی ماه❣️
1_نازنین زهرا👈 4344😊
2_سمانه👈4234❤️
3_عسل👈3975💙
4_گلی👈3624🤗
5_پرنامین👈3623🥰
6_گندمک👈3357💜
7_ساغر👈3312💛
8_سولین👈3137😘
9_رها👈2718😚
10_فریمهر👈2489💚
11_کاپی👈2411😉
12_طاهره👈2358🤩
13_ساناز👈2100💕

نازنین زهرا جان تبریک میگمم اول شدیا همینطوری ادامه بده❤️❤️

بیتاجون من حالم اصلا خوب نیس لیست از این به بعد اگر میخواید مثله قبل ساغر جان ادامه بده و بزاره ...

ممکنه چند وقت نباشم حتی و اینکه من وزنم اضافه شده یکم بازم ممنونم ازتون🙏روز همگی بخیر موفق باشین،😊

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
نازنین زهرا جون چیزی میخوری یا کلا اشتهات خوبه ..چند کیلویی..

قبلا اشتهام خیلی کم بود ولی خودم به زور مجبور میکنم بخورم الان خداروشکراشتهام خیلی بهترشده ؛صبحانه نون بربری وپنیر وچایی شیرین ؛ژله ؛میوه هم لیمو وپرتقال ؛ سیب زمینی تنوری با سس قرمز؛لواشک ،سوپ ناهارداشتیم ؛ عصری هم نودل خوردم باسس ؛کیک با آبمیوه ؛ سیب هم رنده کردم با شکر خوردم ؛شامم نون لواش املت ؛ شبم قبل خواب یک لیوان شیروعسل خوردم

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)
❣️لیست کالری 27 دی ماه❣️ 1_نازنین زهرا👈 4344 😊 2_سمانه👈 4234 ❤️ 3_عسل👈 3975 💙 4_گلی👈 3624 🤗 ...

اره بالاخره اول شدم خداروشکر 

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)
سلام افرین👌 فقد چهار قاشق املت چن تا تخم مرغ توش بود؟

یه تخم مرغ 

چون هوس مربا و کره کرده بودم چهارقاشق فقط خوردم😂

کاربرقدیمی هستم میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرسی🌱(اینجا سایت تبادل نظر هست پس دوست عزیز اگه نظرم رو دوست نداشتی گزارش نزن)
مقدارش هم بگو عزیز

یه کره پاستوریزه کامل ۵۰ گرمی 

دوتا نون لواش

۴ تا قاشق غذا خوری املت یه تخم مرغ بود

۱۵ تا قاشق چایی خوری مربا هویچ