2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269833 بازدید | 13841 پست

عسل ۳۹۷۵ کالری💙

۲۷ دی ماه

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122

[QUOTE=223031121]فدات شم ممنونم شوهرمم میگن سالمه والا توحکمت خدا موندبم۴سال  شد بی علت امروز ۱۷۱۶ کالری زدم ...[/Q

عزیزم یکی از آشناهای ما ۲۰سال بچه دار نشدن همه دکتری هم رفتن جواب نگرفتن پس از سالها یه دکتر عالی پیدا کردن اصفهان رفتن پیشش الان پسرش یه سالشه زنه هم ۴۰ و خورده است😊

دوباره همکار بابام بعد از پنج سال رفتن پیش یه دکتر همدان اوناهم الان یه دختر دارن

هیچ وقت ناامید نشو موقعش که برسه میشه🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساناز😒

۲۱۰۰ کالری🖤

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
😁😂باید رکوردتو بزنم😝

زدن رکوردمو 😂توام بزن عشقولی😘

من خودم چن وقته اوکی نیستم براهمین نمیتونم خیلی بخورم پنجشنبه هم دوز سوم واکسن دارم از ترس دارم سکته میزنم چون همزمان باید همون روز برم نوربیون بزنم

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
[QUOTE=223031121]فدات شم ممنونم شوهرمم میگن سالمه والا توحکمت خدا موندبم۴سال  شد بی علت امروز ۱ ...

خاهرشوهرخودمم شوهرش اسپرم صفربود چون توکما رفت بدون هیچ داروودکتری بعد۱۰سال شدن خووخاهرشوهرمم فیبروم داش

میدونم خیلیا هستن ک نمیشن ازنظرعلم پزشکی ولی خدا میده دایی خودم نمیشد واریکوسل داش رفت دکتر بدون دارو گف ۳ماه بعد بیا عمل همون ماه باردارشد ایناهمش دست خداس بازخداروشکر سالمیم

ولی خب نمیتونم ک ب روی خودم نیارم میدونم خدابزرگه ولی خب دل ادم یجوری میشه اصن باورکنین امروز ی حالتی شدم خودم تعجب کردم یهوعقده کردم اشکم مونده بود از چشم بیاد ازدهنم بیاد از کجا راه پیداکنه اومدم خونه دورازجوون همه انگار یکی ازدنیا رفته اونجوری زار میزدم😂😂😂 خودم هنگ کردم این چ حالتیه فقط دعام کنین ک حسود نشم وخدابهم صبربده

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
خدا هواتو داره گلم🥰

حرفت حس خوبی داش☺😊 انشالله خداب من وهمه منتظرانگا کنه ازشمامهربونا میخام دعام کنین شاید دلتون اونقد پاک و پیش خداعزیزباشین ک از روی مهربونی شما ب منم اولاد بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍

نازنین زهرا ،4344 ❤27دی ماه

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)

خداروشکر الاان اوضاع روحیم بهترشده و سرماخوردگبمم خوب شد انشالله باانرژی بیشتری ادامه میدم 

ممنون ازشماو خوشحالم ک دارمتون🤗

1
5
10
15
20
25
30
35
40