2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269874 بازدید | 13841 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره خیلی.درروز تا ۱۱ تاهم میتونم بخورم

واقعاا 😊

الان چندکیلویی؟

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)
دوساعت بعد از صبحانه یه استکان به مدت دو هفته برای من که عالی بود بعدش تا دوماه نباید استفادش کن ...

چرا استفاده نکنیم؟ضرر داره؟

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
سلام من

نخورین توروخدا من خوردم تخمدانام ضعیف شد ناباروری اورد واسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍
قربونت برم ممنون ازت راستی من سابقه تبلی تخمدانم دارم ک البته درمان شده شما خانوم سنجیده و باتحربه ...

قربونت عزیزم نظر لطفته 

من خودم کیست داشتم اما نه دکتر گفت نه خودم تو خوردن رعایت کردم اما اینجا دوستان میگفتن خوردن شیر و ماکارونی  و کلا چیزایی که گلوتن داره و لبنیات بده واسه کیست ، سعی کن اونا رو کمتر بخوری و چیزای دیگه رو جایگزین کنی 

چند روز ه شوهرم بهم میگه تپل شدی 🙈نمیدونم بخاطر حرف باباشه که بهم گفت لاغر مردنی میخواد دلداریم بده ...

حتما شدی عزیزم که میگه، از ۶۵ که بری بالا چاقیت میاد تو چشم

چی خوردین؟؟؟

سیپروهتادین میخوردم خیلی خوب بود به ۲۰روز ۶ کیلو اضاف کردم(استععداد چاقی دارم) ولی خیلی عصبیم کرد و افسردگی شدید گرفتم

قرص های کپسول گیاهی روجایگزین کردم تنبلی تخمدان گرفتم و مجبور شدم لاعر کنم درصورتی ک وزن من ۴۸شده بود اومدم دوبارع ۴۵

پودر های گیاهی استفاده کردم روی پرولاکتین و تیروئیدم اثر گذاشت بخاطر همین میخام خودم بخورم چاق شم من ۱هفتع غذای کامل بخورم راحت۳ کیلو اضاف میکنم ولی ۱روز نخورم راحت ۳کیلو کم میکنم نمیدونم چرااینجوریم

دکتر میگف استعدادچاقی و لاغریت زیادع😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها نرم افزار ها برای من باز نمیشن میشع ی امروز برای من محاسبه کنین کالریمو؟

۱عدد نون لواش

۱عدد کوجه و ۱سیخ کباب کوبیده

۱دونه کیک یزدی

۱لیوان اب انبه

۱لیوان ابجوش نبات(۳شاخه نبات)

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها نرم افزار ها برای من باز نمیشن میشع ی امروز برای من محاسبه کنین کالریمو؟ ۱عدد نون لواش ۱عدد ...

نان لواش یک عدد ۳۱۲کالری

کوبیده گوشت یه سیخ ۲۳۵کالری

گوجه یک عدد ۱۹کالری

کیک یزدی کوچیک ۷۶ کالری متوسط۱۳۱ کالری

آب انبه یک لیوان ۳۶۴ کالری

نبات سه شاخه ۱۵۱ کالری

بفرما عزیزم از مانکن گرفتم

نان لواش یک عدد ۳۱۲کالری کوبیده گوشت یه سیخ ۲۳۵کالری گوجه یک عدد ۱۹کالری کیک یزدی کوچیک ۷۶ کالری ...

فدات شم مرسی خانومی

کلش شد۱۲۱۲ هنو جادارم تااخرشب😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40