2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269865 بازدید | 13841 پست
سلام من مولتی ویتامین میخورم مخمر آبجو هم خوبه عرق یونجه هم عالیه خیلی ذو صورتم تاثیر داشت

مولتی ویتامین چاق میکنه؟

قرص مولتی ویتامین مصرف میکنین؟

نظرتون درمورد انرژی زا ها چیه؟

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مولتی ویتامین چاق میکنه؟ قرص مولتی ویتامین مصرف میکنین؟ نظرتون درمورد انرژی زا ها چیه؟

مولتی ویتامین ویتامینای بدن رو تامین میکنه که این باعثجذب بهتر غذا و افزایش اشتها میشه

در باره انرژی زا نمیدونم ولی اگه منظورتون کراتینه استفاده نکنید به هیچ وجه کبد هارو از کار میندازه با حوصله و تدریجی چاق بشید ولی سالم

معجون سولین جونم عالیه صفحه قبل فک کنم دوباره نوشتمش

بچه های باانگیزه و باتجربه نی نی سایت عرق یونجه و چطوری و چ زمانی مصرف میکنین ک تاثیر خوب داشتع بزا ...

دوساعت بعد از صبحانه یه استکان به مدت دو هفته

برای من که عالی بود

بعدش تا دوماه نباید استفادش کنید

@elham6571    

دیروز ۲۰۰۲

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

نمدونم چرا عکس نمیاد🤦🏻‍♀️بفرسم برای دیروزو

اخه خودم نمیدونم کالری کجا نوشته

کاربرقدیمی هستم میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرسی🌱(اینجا سایت تبادل نظر هست پس دوست عزیز اگه نظرم رو دوست نداشتی گزارش نزن)

https://s4.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۲۰۱۱۲-۰۹۲۹۴۱_gallery_mtha.jpg

اینم برای دیروز

کاربرقدیمی هستم میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرسی🌱(اینجا سایت تبادل نظر هست پس دوست عزیز اگه نظرم رو دوست نداشتی گزارش نزن)
https://s4.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۲۰۱۱۲-۰۹۲۹۴۱_gallery_mtha.jpg اینم برای دیروز

اون دایره پایین رنگی چیه ابیه قهویه