2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269845 بازدید | 13841 پست
سلام ترنم جون منم چند روزیه نیستم تو گروه😭 رفتم خودمو کشیدم هیچی اضافه نکردم ولی خداروشکر کمم نکرد ...

اره باور کن با این دو سه کیلویی که اضافه کردم همه میگن صورتت پر شده بدنت هم یکم فرق کرده خودمم خیلی خوشم میاد سعیمو میکنم 

دلت میخاد دوباره عید لاغر باشی😠دوباره همه بگن نگاه کن لاغر مردنی رو😠دوباره واسه لباس خریدن مشکل دا ...

از لاغری دیگه متنفرم هرچی عکسای قدیمو نگاه میکنم بدم میاد از خودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه‌ها سلام. خوبید؟ من خیلی دلم میخاد کالری شماری کنم خیلی دلم بازم رقابت میخادهر روز میام کامنتات ...

منم دقیقا مثل توام هر روز یه بهونه هست ک من غذا نخورم یه روز با شوهرم دعوام میشه یه روز با خانوادش یه روز با دخترم و....  ولی دیگ اصلا هیچیو به حساب نمیزارم

توام باید فقط رو خوردن و زیاد خوردن تمرکز کنی

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
اره👍👍 چون من اصلا نمیتونم خیلی بخورم حالم بد میشه 

صب ناشتا با شیره توت چند تا برگ کاهو بهور خیلی اشتها اوره من یه مدت خوردم خیلی خوب بود 

و اینکه بچه ها متنوع غذا بخورید من اصلا نمیتونم یه غذا رو زیاد بخورم واسه همین مثلا پنج قاشق شله زرد و ده قاشق آش رشته پنجاه گرم تخمه از هر کدوم یک کم میخورم اون موقع میتونم کالریمو زیاد تر کنم ولی مثلا نمیتونم با دو تا لواش یه غذا بخورم چند جور غذا میپزم از هر کدوم یکم میخورم شمام امتحان کنید

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
سلام ترنم جون منم چند روزیه نیستم تو گروه😭 رفتم خودمو کشیدم هیچی اضافه نکردم ولی خداروشکر کمم نکرد ...

گلی جون منم هستما باهم هم وزن و هم قدیم😅

سلام بیتا جون و دوستان چالش چاقی من خیلی خوب پیش میرفتم و هر دو هفته تقریبا ۲ کیلو اضافه میکردم طی س ماه از ۵۳ اومدم به شصت منتها از رو تنبلی چالشو فراموش کردم خیلی پشیمونم البته پسرم خیلی شیطونه واقعا برام سخته چیکار کنم با قد ۱۶۰ با وزن ۶۰ هنوز هم لاغرم دوست دارم بشم ۶۵ 

سلام بیتا جون و دوستان چالش چاقی من خیلی خوب پیش میرفتم و هر دو هفته تقریبا ۲ کیلو اضافه میکردم طی س ...

وای عزیزم چجور اضاف کردی منم شیر میدم در حال حاضر 

وزن ۵۹ قد ۱۶۷

میخوام بشم ۶۵ 

ندانم گرا....
گلی جون منم هستما باهم هم وزن و هم قدیم😅

سلام باشه پس از امروز شروع کنیم من و شما و ترنم جون

زورمون رو بزنیم😂😅

ببینیم کی میتونه رکورد بزنه💪

خداکنه هرسه تامون تا عید ۶۵ بشیم

اره باور کن با این دو سه کیلویی که اضافه کردم همه میگن صورتت پر شده بدنت هم یکم فرق کرده خودمم خیلی ...

آره منم ماه قبل ۴ کیلو تقریبا اضافه کردم کلی تغییر کردم

ولی این ماه امتحان داشتم نتونستم خوب بخورم هیچی اضافه نکردم

ترنم جون، من و شما و ضمیر ناخودآگاه هموزنیم  از این به بعد باهم پیش میریم حواسمونم به هم باشه اگه یکیمون کم کاری کرد بهش تذکر بدیم پشت هم باشیم تا عید انشااالله ۶۵ رو بزنیم💪

سلام باشه پس از امروز شروع کنیم من و شما و ترنم جون زورمون رو بزنیم😂😅 ببینیم کی میتونه رکورد بز ...

ایشالله 

برای ما که زیر پنجاهیم دوهزار به بالا زیاده. نمیدونم البته به نظرم کلا ۴ کیلو در ماه زیاده من که هدف ...

خخخ حالا یک ماه بخور ببینیم چی میشه اضافه میکنی یا نه 

گشادی عزیزم چه کنم