2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269845 بازدید | 13841 پست
ايده خوبیه. من ۴۳ کیلوام کی هم وزنمه؟ البته احتمالا الان بیشتر باشم. تا ۴۴ و ۴۵ هم خوبه بیاید

🙋‍♀️

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کالری امروز ۲۴۱۰ ❤ترنم . بچه ها باز بشدت به یکی نیاز دارم بیاد تو غلط میکنی کمتر از ۳۰۰۰ بزنی بیاد د ...

ترنم جون چی شده چرا کم کاری میکنی، عجله کن و فرصت رو از دست نده دوماه بیشتر وقت نداریا ، اگه میخوای حس بهتری نسبت به خودت داشته باشی و با اعتماد بنفس بیشتری وارد سال جدید شی تنبلی نکن، از امشب نبینم زیر ۳۰۰۰ زدیا  

خوشکلا چند تا نکته مهم رو بازگو کنم:

اول اینکه حتما صبحانه بخورید تا معدتون برا بقیه روز آماده بشه اگه صبحانه نخورید میان‌وعده هم نمی‌تونید بخورید و میلی به ناهارم ندارید.

دوم از خوردن میان‌وعده ها غافل نشید با خوردن سه وعده اصلی نمی‌تونید زیاد کالری بزنید و کم میارید با خوردن میان‌وعده هست که میتونید کالری بالا بزنید.

سوم صرفا جهت اینکه کالریتونو زود پرکنید علکی کالری بالا نزنید دقیق کالری شماری کنید چرا که ۴ تا غذا رو اگه کالریشو بالاتر از چیزی که هست بزنید کالریتون بالا میره اما کاذبه و وزنی اضافه نمی‌کنید.

چهارم آب رو فراموش نکنید حتما روزی ۸ لیوان رو بخورید.

پنجم یک روز درمیان برید حمام چون هر روز برید باعث لاغری میشه 

ومورد آخر اینکه تا میتونید با غذای سالم کالریتونو پر کنید که بعدا دچار مشکل نشید و حتما بعد غذا خرما یا سه شیره یا.... بخورید که غذا جذب بدنتون شه  

دخترای خوشگل تاپیک شماهم هم وزناتون رو پیدا کنید  باهم چالش و مسابقه بزارید در نهایت هم که عسل ...

۳۳ کیلو😁❤️

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
خوشکلا چند تا نکته مهم رو بازگو کنم:   اول اینکه حتما صبحانه بخورید تا معدتون برا بقیه روز آ ...

مررسی بیتایی

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
۳۳ کیلو😁❤️

۳۹ قبوله؟🤕

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
۳۹ قبوله؟🤕

۳۹ شدیی؟؟؟؟

@گیس_فلفل   بیا عزیزم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

سلام اینم برای دیروز

من تازه نصب کردم نمیدونم از کجا ببینم شماره کالری رو

کاربرقدیمی هستم میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرسی🌱(اینجا سایت تبادل نظر هست پس دوست عزیز اگه نظرم رو دوست نداشتی گزارش نزن)
خوشکلا چند تا نکته مهم رو بازگو کنم:   اول اینکه حتما صبحانه بخورید تا معدتون برا بقیه روز آ ...

یه سوال الان من صبحانه ساعت ۱۰ ۱۱ میخورم بعضی روزا اشکال نداره؟ ناهار هم میخورم

کاربرقدیمی هستم میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرسی🌱(اینجا سایت تبادل نظر هست پس دوست عزیز اگه نظرم رو دوست نداشتی گزارش نزن)
😍😍

آخر شب، ب هم کالری اعلام کنیم؟

سلام اینم برای دیروز من تازه نصب کردم نمیدونم از کجا ببینم شماره کالری رو

اون قسمت مجموع کالری شما زده ۲۶۳۲

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹