2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269904 بازدید | 13841 پست
به نظرم یه بار برای همیشه تصمیم جدی بگیر که چاق بشی اینجوری دیگه. هن همه بسته میشه منم خسته شدم از ...

اره راس میگی واقعا لاغری خیلی بده حالا از وقتی پدر شوهرم فهمیده میخام چاق شم هی مسخرم میکنه😪

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
اره راس میگی واقعا لاغری خیلی بده حالا از وقتی پدر شوهرم فهمیده میخام چاق شم هی مسخرم میکنه😪

کاش نمیگفتی بهشون

یعنی یجوری وانمود میکردی که خود به خود چاق شدی

و ازین موضوع خوشحالم نیستی یعنی بی تفاوت نشون میدادی خودتو

میدونی کلا گزک نباید دست کسی داد😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش نمیگفتی بهشون یعنی یجوری وانمود میکردی که خود به خود چاق شدی و ازین موضوع خوشحالم نیستی یعنی ...

اره راس میگی من در کل خنگم باید از این ب بعد از شماها راهنمایی بخوام البته اگ زحمتی نیست

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
اره راس میگی من در کل خنگم باید از این ب بعد از شماها راهنمایی بخوام البته اگ زحمتی نیست

این چه حرفیه منم انقدر سوتی دادم اوایل زندگیم

زیاد سخت نگیر فقط سعی کن تو خانواده شوهر کمتر حرف بزنی و شمرده و فکر شده

این جوری فک میکنن سر سنگینی و کمتر به خوشون اجازه میدن سر به سرت بزارن

این چه حرفیه منم انقدر سوتی دادم اوایل زندگیم زیاد سخت نگیر فقط سعی کن تو خانواده شوهر کمتر حرف بز ...

یه دنیا ممنون چشم😁

اگه اندامتون خوبه و فقط صورتتون لاغره روغن خراطین رو بهتون پیشنهاد میدن که صورتتون رو باهاش ماساژ بد ...

روغن خراصین برای چه سنی به بالاست ؟

من ک ۱۴ سالمه میتونم استفاده کنم ؟ ضرر یا عوارضی نداره ؟

"🤍"                      

من این هفته امتحان دارم نیستم🥲 بعدش پر قدرت میام🤗

@عaسsaلl      

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

حالم از همشون به هم میخوره🤢...دیروز پدر شوهرم پیش چند تا از دوستای شوهرم و خواهر شوهرم بهم گفت لاغر مردنی بیا چایی تو بخور ..😐 اونا هم کلی خندیدن ..خواستم به رو خودم نیارم ولی جوابش و دادم ..

حالم از همشون به هم میخوره🤢...دیروز پدر شوهرم پیش چند تا از دوستای شوهرم و خواهر شوهرم بهم گفت لاغر ...

چقد بی ادبن🥺

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
خییلی ..😔

عزیزممم خوب شد جوابشو دادی👌

ولی شوهرم چند وقت بهم میگه توپولی کلی زوق میکنم ...🙈😂

😂❤