2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269904 بازدید | 13841 پست

سلام!

من قدم ۱۵۹ هس وزنم حدود ۴۵

دوست دارم حداقل ۵۵ رو بشم! چیکار کنم   

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الان تا چند روز باید حدودا ۲۵۰۰ کالری بخورم؟

تا وقتی یک کیلو اضافه کنی از بعدش باید ۲۵۳۰ کالری بخوری

یعنی هر یک کیلو که اضافه میکنی ۳۰ کالری بیشتر باید بخوری

دانمارکی اونم دانمارکی 

عه ب اینا هم میگن دانمارکی؟

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
کالری ۱۶ دی ماه شیوا.۳۰۷۰❤

سلام شیوا عزیزم خیلی دیر اعلام کردی متاسفانه

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
دوستان مثلا اگه از یه غذایی بدتون بیاد ولی باید بخورین چیکار میکنین؟🤦‍♀️🥲

اززشله زرد بدم میاااد ،ب زور میخوردم ،کلیپ نگا میکردم ک دقت نکنم ویا میگفتم فک کن داری بستنی زعفرونی میخوری تحمل کن

تا وقتی یک کیلو اضافه کنی از بعدش باید ۲۵۳۰ کالری بخوری یعنی هر یک کیلو که اضافه میکنی ۳۰ کالری بیش ...

منن ۵۰ ام بخوام عید ۶۰ بشم ک فک نکنم بشم :/ 

چقدر باید کالری بزنم با قد ۱۷۰:/ ؟

شاید حتی ۴۹شده باشم این ماه خیلی حرص خوردم...

من ب ۸ کیلوام راضی ام  ☹

اززشله زرد بدم میاااد ،ب زور میخوردم ،کلیپ نگا میکردم ک دقت نکنم ویا میگفتم فک کن داری بستنی زعفرونی ...

این راهکار خوبیه👌❤ ممنون

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
سلام عزیزم شما به ۲۶۰۰ کالری در روز نیاز داری تا تو مدت زمان دو ماه به ۶۰ کیلو برسی    

عزیزم ی پسر 11 ماهه دارم شیرش میدم.البته کنارش شیرخشک و کمکی هم میخوره

از 2600 بیشتر باید بخورم؟

تنها راه کار من اینه فقط چیزایی ک دوس دارینو بخورین..سالاد درست کنید با غذا بخورید تا اشتهاتون چند برابر شه..من ک فقط با سالاد میتونم یه دیس برنج بخورم اما اگه سالاد نباشه..دو قاشق هم ب زور از گلوم پایین میره.یه چیز دیگه تازه کشف کردم دو قاشق شیره انگور بریز تو آب جوش ک یه کم سرد شده ناشتا بخورین انرژی صبحتون تامینه

دعا کنید خواهرم و داداشم ازدواج کنن و خوشبخت بشن ممنون💖

من قدم۱۶۳وزنم۵۳..این ماه خیلی حرص و جوش خوردم دو کیلو لاغر شدم..میخوام تا عید ۶۰ رو رد کنم..راهکار بدین خواهرا..استخون بندیمم ظریفه لاغرتر میزنم شکمم دارم زود زود

دعا کنید خواهرم و داداشم ازدواج کنن و خوشبخت بشن ممنون💖
سلام خوشکلا چه خبر ...😍😘دو روز نت نداشتم 😐 ولی از فردا اعلام میکنم

سلام فداتشم سلامتی توچخبر

باشه عزیزم

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122