2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269904 بازدید | 13841 پست
آهااان. مررسی عزیزممم الان من این شیرینی رو خوردم به عنوان شیرینی خشک ذخیره اش ...

مانکن درست تره

اگه بلدی سعی کن اسم شیرینو بزنی اگه نه حتما وزنش کن و یکم کمتر بزن

اگه ترازو هم نداری مثل من😂هرچی میخوری کمتر بزن که درست دربیاد و کالری کاذب بهت نده

سلااام. منم میخوام بیام جز گروهتون توضیحات اول تاپیکو خوندم. برنامه ای ک استارتر نوشته فوووووق الع ...

سلام عزیزم خوش اومدی، اون برنامه که من نوشتم برا اولش آره سنگینه اما معدت که جا باز کنه میتونی بخوری

واسه کالری شماری هم از برنامه مانکن استفاده کن برنامه زیره خوب نیست ، هرچیم که تو لیست خودت نیست تو لیست ابری بزنی میاد حالا شروع کن بعد اگه جایی گیر کردی بپرس راهنماییت میکنیم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آهااان. مررسی عزیزممم الان من این شیرینی رو خوردم به عنوان شیرینی خشک ذخیره اش ...

عزیزم این شیرینی خشک نیست شیرینی خشک شیرینی نان برنجی و آرد نخودچی و گردویی و.... هست بقیه شیرینی ها شیرینی تر هستن 

البته اینی که شما خوردی بیشتر به کیک میخوره ۵۰ گرمم بیشتر نیس  

عزیزم این شیرینی خشک نیست شیرینی خشک شیرینی نان برنجی و آرد نخودچی و گردویی و.... هست بقیه شیرینی ها ...

واقعا؟ الان من اینو چی سیو کنم؟ آخه رفتیم شیرینی فروشی گفتیم شیرینی خشک بده، از اینا داده

ک اونم جزءشون بود

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
مانکن درست تره اگه بلدی سعی کن اسم شیرینو بزنی اگه نه حتما وزنش کن و یکم کمتر بزن اگه ترازو هم ندا ...

مرررسی .دمت گرم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

دوستان مثلا اگه از یه غذایی بدتون بیاد ولی باید بخورین چیکار میکنین؟🤦‍♀️🥲

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹