2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269906 بازدید | 13841 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و اینکع من وزنم ۴۵ کیلوئه

قدم ۱۵۷

وزنم چقد بشه توپر میشم؟

و چقد باید کالری بخورم‌روزانه؟

برای توی کوچه رقصیدن...برای ترسیدن به وقت بوسیدن...        برای تغییر مغزها که پوسیدن...
جدی یا الکی؟😂 اره واقعا همگی میتونن

جدی میگم اگه اینکارو کنیم همه بالا ۲۰۰۰ میخورن یه جورایی اونا که زیر ۲۰۰۰ میزنن جریمه میشن 

قبلا هم من چند باری گفتم اصلا زیر ۲۰۰۰ رو اعلام نکنید اما کسی توجه نکرد  

بچه ها واسه باز شدن اشتها لطفا راهکار بدین

قرص مخمر آبجو، عرق یونجه، قرص زینک پلاس 

کلا مولتی ویتامینا باعث باز شدن اشتها میشن باغذات بخوری تاثیر داره و تلاش خودت واسه اینکه معدت جا باز کنه

و اینکع من وزنم ۴۵ کیلوئه قدم ۱۵۷ وزنم چقد بشه توپر میشم؟ و چقد باید کالری بخورم‌روزانه؟

۵۵ کیلو بشی توپر میشی اگه میخوای زود به وزن دلخواهت برسی کالری بالای ۳۰۰۰ بزن اما اگه تو دراز مدت میخوای به وزن هدفت برسی روزی ۲۴۰۰ کالری بخور 

نمیدونم یادتونه یا نه یکی اومد تو تاپیک و گفت رژیم چاقی باعث ریزش مو میشه من از دکتر پرسیدم گفتن که رژیم لاغری باعث ریزش مو میشه چون فرد اون زینک و ویتامینی که باید بخاطر رژیم به بدنش نمیرسه اما رژیم چاقی اصلا باعث ریزش مو نمیشه مگر اینکه کورتون یا داروی دیگه ای مصرف شه که عوارض داره اما رژیم سالم تازه باعث تقویت مو میشه

۵۵ کیلو بشی توپر میشی اگه میخوای زود به وزن دلخواهت برسی کالری بالای ۳۰۰۰ بزن اما اگه تو دراز مدت می ...

۶۰ بهتر نیست؟

با ۳۰۰۰ تو چه مدتی به هدفم میرسم؟

برای توی کوچه رقصیدن...برای ترسیدن به وقت بوسیدن...        برای تغییر مغزها که پوسیدن...
خوشکلا واسه اینکه بدنتون تقویت شه و روند چاقیتون افزایش پیداکنه آمپول ب کمپلکس و ب ۱۲ از داروخانه بگ ...

باعث چاقی میشن اینا؟

نمیدونم یادتونه یا نه یکی اومد تو تاپیک و گفت رژیم چاقی باعث ریزش مو میشه من از دکتر پرسیدم گفتن که ...

راستی بیتا جون من اکثر روزا بیرون روی دارم و دکترم زیاد رفتم قبلادارو های دیگه ای هم دادن ک اونا اطلا جواب نداد بعدش یه دکتر دیگ رفتم متروماکس و دی سیکلومین داد اولا تاثیر داشت ولی الان بازم بعضی روزا میشم به نظرم همین بیرون روی نمیزاره من وزنم زیاد بشه ودکتر گفت سندرم روده نمیدونم چی چی دارم یادم رفته شما یه راه حلی واس من دارین؟ 

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
جدی یا الکی؟😂 اره واقعا همگی میتونن

عزیزم رمان و تاپیک ترسناک بود منم تگ کن ممنون😘

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)