مواد لازم برای تهیه کیک زبرا برای ۴_۵ نفر
۲ پیمانه آرد قنادی
۱ پیمانه شیر
کمتر از یک پیمانه شکر
یک قاشق چای وانیل
دو ق چای پکینگ پودر
۲ ق غذاخوری کاکائو
تقریبا نصف لیوان کمی بیشتر روغن
دوتا تخم مرغ
اول تخم مرغا رو توی یه ظرف خوب خوب هم میزنی در حدی که کاملا مخلوط بشن و کف کنه (با همزن برقی در حد ۳_۴ دقیقه ولی با دستی ۱۰ دقیقه کاملا هم بزن، اگه خوب هم نزنی پف نمیکنه)
بعد به ترتیب شیر، وانیل، روغن رو اضافه میکنی و خوب هم میزنی تا یکدست بشه
بعد شکر رو اضافه میکنی هم میزنی تا خوب خوب حل بشه
آرد و الک میکنی و به همراه بکینگ پودر، کم کم اضافه میکنی و همزمان هم میزنی.
وقتی مخلوط یکنواختی بدست اوردی، نصفشو میریزی توی یه ظرف دیگه و پودر کاکائو رو بهش اضافه میکنی و هم میزنی
ته قالب رو چرب کن بعد از دوتا مخلوطی که داری لایه لایه بریز، یعنی یه لایه از مخلوط ساده بریز دقیقا وسط قالب، بعد لایه دوم رو از مخلوط کاکائویی بریز دقیقا وسط قالب، بعد ساده دوباره کاکائویی، همینجوری ادامه بدی کیک دورنگ خوشگلی بدست میاری.
میذاری توی توستر از ۱۵ دقیقه قبل روشنش کردی. حدود ۴۰ دقیقه اول فقط المنت پایین روشنه اما آخرش المنت بالا رو هم روشن میکنی.
البته من توی قابلمه نچسب روی گاز هم درست میکنم اما زیرش حتما باید حرارت کم باشه و شعلهپخشکن بذاری زیر قابلمه. آخر سر هم کیک رو برگردونی تا روش هم برشته بشه.