2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269851 بازدید | 13841 پست

خانما کالریاتون خیلی پایینه با این کالری وزنتون بالا نمیره که هیچ تازه پایینم میاد از امشب دیگه کالری پایین ۲۰۰۰ رو اصلا اعلام نکنید قراره چالش باشه که انگیزتون بیشتر شه اگه اینجوری پیش بره بنظرم اصلا چالش بی فایدس 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخی عزیزم با شکم پر نرو حمام ، عرق نعناع هم بگیر بخور خوبه مقوی معده هست  ، یه پودری هم مادرشوه ...

ممنون بیتا جون الان سرچ کردم اسمش زنیان هست میرم عطاری ببینم داره

❣️لیست کالری 11 دی ماه❣️
۱_عسل 👈3628 💙
۲_هستی👈2650 😍
۳_شیوا👈2520 😉
۴_دخترکرد👈2500 😘
۵_ گلی👈 2493 🥰
۶_پانیذ 👈2175🧡
۷_سولین 👈2159 💝
۸_فاطمه👈2143 ☺️
۹_ فریمهر 👈1700 🤩
۱۰_طاهره👈1400 🤗
۱۱_ترنم 👈 1350 😚
۱۲_طاهره👈1254 😊
۱۳_آسمان👈 1223 💖
۱۴_سمانه👈1178 💜

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
من دوهفته خوردم خوابم و خوراکم بیشترشد اگر برای شما تغییری ایجاد نکرده شاید باید مدت بیشتری بخورید ا ...

همون روزای اول نتیجه رو دیدین؟

برای توی کوچه رقصیدن...برای ترسیدن به وقت بوسیدن...        برای تغییر مغزها که پوسیدن...
اصلا نخور خیلی رو مغز و اعصاب تاثیر میزاره...ولی شیکوریدین رو امتحان کن گیاهیه ..من زن داداشم اینو م ...

امتحان کردم اونم اثری نداشت متاسفانه

برای توی کوچه رقصیدن...برای ترسیدن به وقت بوسیدن...        برای تغییر مغزها که پوسیدن...
بچه ها من یه هفته از تاریخ پریودم گذشته ولی هنوز نشدم با اینکه خیلی دل درد دارم  اصلا نمیتونم ...

تخم شوید و آویشن بجوشون بخور پریود میشی 

خخخ یه پا دکتر شدم  

تخم شوید و آویشن بجوشون بخور پریود میشی  خخخ یه پا دکتر شدم    

مرسی اینم امتحان میکنم 

زودتر بشم و از روز چهار یا پنجش که دیگه درد ندارم شروع میکنم بالای ۳۰۰۰ زدن💪🏻😍😅

مرسی اینم امتحان میکنم  زودتر بشم و از روز چهار یا پنجش که دیگه درد ندارم شروع میکنم بالای ۳۰۰ ...

بچه ها من براناهار گوشت و سیب زمینی و لوبیا قرمز پخته بودم،همرو مخلوط کرده بودم.برای پیدا کردن کالریش بزنم خوراک گوشت؟

کنه نباش😏کنه ها جاشون مشخصه:آشغالدونییی😏