2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269904 بازدید | 13841 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما خوبید.من خواننده خاموش این تاپیک بودم.من صورتم لاغره کسی تجربه ای نداره؟بعدم شنیدم قرص اونیکس خ خوبه و پفو اینا نمیاره شما چیزی راجع بهش نمیدونید.دو دلم نمیدونم بگیرم یا نه

الانم میخوری یا قطع کردی؟ خوابت زیاد شد؟

گلم من اول باری که خوردم دکتر تغذیه واسم نوشت هر شب نصف شو میخوردم بعد صبح ها شدید گشنم میشد ..ولی بعد قطع به اشتهای قبلیم برگشتم هیچی نمیتونستم بخورم ..چند سال پیش دوباره خوردم خیلی اشتهام باز نمیشد فقط خمار بودم اصلا نمیتونستم به کارام برسم همش خوابم میومد شدید عصبی شده بودم دقیق مثل دیوونه ها ..😐

سلام دخترا.ببخشید یه سوال از کسایی ک وزن اضافه کردن دارم شما ک چاق شدید سایز ممه ها هم تغییر کرد؟؟ا ...

سلام عزیزم آره تغییر که میکنه اما نه که از سایز ۶۰ یهو بشه ۸۵ 

مثلا از ۶۰ به ۷۰ تغییر میکنه

سلام خانوما خوبید.من خواننده خاموش این تاپیک بودم.من صورتم لاغره کسی تجربه ای نداره؟بعدم شنیدم قرص ا ...

سلام خانمی از قرص و پودر استفاده نکن چون نتیجش موقتیه ژله و جوانه گندم و سیب پخته بخور صورتت تپل میشه 

اگه از روغن خراطین هم استفاده کنی عالیه

عزیزای دل کسی از سیپروهپتادین استفاده کرده اینجا؟ لطفا نتایجشم برامون بگین ♥️ و اینکه ممکنه بعد یک ...

اصلا نخور خیلی رو مغز و اعصاب تاثیر میزاره...ولی شیکوریدین رو امتحان کن گیاهیه ..من زن داداشم اینو می‌خورد حسابی چاق شد ..

بچه ها من دیشب با شکم پر رفتم حموم ولی تا صبح نخوابیدم حالم خییییلی بد بود شکمم شدید درد میکرد حالت تهوع داشتم یه لیوان آب لیمو ترش خوردم ولی میخواستم بالا بیارم مقاومت کردم بخدا احساس کردم میخوام بمیرم همشم گریه میکردم که سر بچه هام چی میاد ..هنوزم دارم آروغ میزنم 🥱

خیلی حالم بده فکر میکنم هنوز غذام هضم نشده ...😬🤦‍♀️

بچه ها من دیشب با شکم پر رفتم حموم ولی تا صبح نخوابیدم حالم خییییلی بد بود شکمم شدید درد میکرد حالت ...

آخی عزیزم با شکم پر نرو حمام ، عرق نعناع هم بگیر بخور خوبه مقوی معده هست  ، یه پودری هم مادرشوهرم داره اسمش اگه اشتباه نگم کشکدون خیلی خوبه باید عطاریا داشته باشن بگیر بخور

فریمهرجون حسنا جون و ساناز جون کالری نمیگید؟؟

@چاق_و_چله    

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122