2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269851 بازدید | 13841 پست
اگه اینجور باشه کالری هرروزم،میتوتم تا عید چاق بشم؟

با این کالری که نه عزیزم اما بدون شام اگه انقدر خوردی خوب بوده حالا باشام و میان‌وعده شب میره بالا اونموقع خوبه

بچه ها یه سوال دارم، میشه یک هفته اصلا وزن اضافه نکنیم، حتی اگه کالری خوب هم بزنیم؟ من میانگین کالر ...

عزیزم یک هفته زمان کمی هست واسه وزن کشی باید ماهیانه خودتو وزن کنی تا میاد بدنت بیفته رو روال یه کم طول میکشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز بعد غذا حالم خیلی خوب بود با اینکه غذا خورده بودم اصلا احساس سنگین ی نمیکردم ولی به محض اینکه ...

میگن واسه هضم غذا خوبه که اما شاید به شما نمیسازه فردا نخور ببین چی میشه

وای نکنه منم کبدم مشکل داره    

انشاالله که چیزی نیست ولی اگه خواستی میتونی بری مطب طب سنتی یه معجون کبد بگیری برای چربی کبد 

البته اول معاینت میکنه اگه لازم باشه میده بهت

خب چیکار کنم ..😔 میگن شیره چاق میکنه ...واسه هضم غذا خوبه ..پس چرا من اینطور میشم ..

سولین جون منم ماه قبل خیلی کالریامو بالا میزدم دیگه اصلا شیره هم میدیدم حالم بد میشد به زور میخوردم

بعدش یه ۳ الی ۴ روز کالری پایین زدم حالم خوب شد الان دوباره دارم کالری بالا میزنم

حالا توهم به معدت یه مرحصی بده درست میشی

بعضی وقتا بعد دوازده هم چیز میخورم صبح اعلام کن یا حتی ظهر☺️

منظورم ساعت ۱۲ ظهر بود عزیزم

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
عسل ۵۱۲۱ کالری💙 بچهاا لطفا تا فردا ساعت ۱۲ کالری هاتونو بزارین تا لیست رو بزارم اسماتونم بنویسین م ...

عسل جون مگه تو چی میخوری این همه کالریت میره بالا؟

،من که خودمو بکشم میشه 3000

عسل جون مگه تو چی میخوری این همه کالریت میره بالا ؟ ،من که خودمو بکشم میشه 3000

یکسره دهنم پره من بعد بیشتر برای غذامه برنج خیلی میخورم دیروز مرغ بود زیاد خوردم یا صبحانه دوتا نون میشه ک میخورم حالا یا با کره مربا یا کره عسل براهمین خیلی میشع میان وعده هم میخورم معمولا براهمین

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122