2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269904 بازدید | 13841 پست

خوشمزه پرکالری میکادو:هر یک دونه ۸۰ کالری❤

مواد لازم:نون بستنی بزرگ ۴ عدد . آرد سه لیوان . روغن سه لیوان . پودرقند سه لیوان . شکلات تخته ای به میزان لازم

اول آرد رو خوب تفت میدیم که بوی خامی گرفته بشه ازش حدودا ۶ ۷ دقیقه بعد اون روغن اضافه میکنیم و ۲ دیقه هم میزنیم زیر گاز رو خاموش میکنیم و پودر قند رو قاطی و هم میزنیم که خوب مخلوط شه بعد یک نون بستنی میزاریم از مواد روش میریزیم و باقاشق قشنگ همه جاش پخش میکنیم اگه مواد سفت بود باید روغن یکم دیگه اضافه کنید بعد نون بستنی دوم رو میزاریم روش و فشارمیدیم که بچسبه دوباره مواد دوباره نون. اخرین نون بستنی که گذاشتین یه چیز سنگین میزارین روش که خوب بچسبه بهم و بعد اون شکلات تخته ای رو به روش بنماری آب میکنیم و میریزم روش و پخش میکنیم بعد ده دقیقه هم با چاقو یواشبه اندازه دلخواه برش میدیم بهتره به اندازه بیرونی ها برش بدیم که بتونیم کالریشو حساب کنیم خیلی زود اماده میشه و میان وعده خوبیه💜💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید من دیروز سر کالری شماری با همسرم بحثمون شد یه دونه هایی رو دستم زده نمیدونم از چیه بدنمم جوش ...

سلام عزیزم

از گرمیجاته یکمی چیزای سرد بخور مثل خیار 

درست میشه خیلی گرمی خوردی حتما که بدنت  دونه قرمز پاشیده

😂😂😂😂اره خوبیش اینه شکموعه با غذا گول میخوره😌💃🏻 بیشتر مث رفیقمه تا شوهرم😁یه سال فرقمونه

خیلی عالیه☺️

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
سلام دوستان من چند روز نبودم از امروز سعی میکنم کالری هامو اعلام کنم😚💚

سلام پانیذ جان اره بگو

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122