2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269904 بازدید | 13841 پست
سلام عزیزم نیستی چند وقته اعلام کالری نداریی حتما حتما میتونی😉😘😂

سلام عسل جونم بودم ولی اعلام نمیکردم از بس این سه روز این ور اونور بودم نمیدونم چقدر خوردم تو مهمونی نمیشه کالری زد کمم خوردم حالا امروز تلافی میکنم انشاالله😊💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم باکالری شماری اضافه کردی  توچه مدت ب این وزن رسیدی

ن عزیزم قرص گین آپ خریدم خوردم مثلا فقط یه هفته کالری شماری کردم ولی اشتهام عالیه خیلی غذایی میخورم قبل از عقدم ۴۳ کیلو بودم الان شدم ۵۶ توی ۴ ماهی میشه تقریبا

دوستان اولش عکس دادن اما یه +هست بزنی روش میاد شات بده بت بگم

باشه گلم صب کن الان میفرستم برات ببین 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁
آفرین بهت خیلی خوب اضافه کردی انشاالله تا اسفند میترکونی عروس تپلی😍

سلام عزیزم ممنونم از دلگرمیت😘😍😍😍

۱۵ اسفند عروسیمه اینقدر تو روز عقدم لاغربودم و حرف شنیدم دلم میخاد تا اونروز حداقل ۶۰ تا ۶۵ بشم ک قشنگ تغیراتم مشخص باشه حالا یا با کالری شماری یا هر روشی شد فقط چاق بشم

دوستان اولش عکس دادن اما یه +هست بزنی روش میاد شات بده بت بگم

تو قسمت مانکن افزایش وزن و زدم بعد ثبت هدف 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁
کالری شماری هم جواب میده من این ماه نزدیک چهار کیلو با کالری شماری و عرق یونجه و مولتی ویتامین اضافه ...

میخوام اگر بشه کالری شماری هم بکنم

عزیزم یه فرمول بود ضرب میکردیم یا همچین چیزی یادت نیست بهم بگیش برای اینکه کالری روزانمو ب دست بیارم؟؟

سلام عزیزم ممنونم از دلگرمیت😘😍😍😍 ۱۵ اسفند عروسیمه اینقدر تو روز عقدم لاغربودم و حرف شنیدم دلم م ...

راستی مگه گین آپ پودر نبود؟

مگه قرصم داره؟

از داروخونه خریدید؟

من این ماه میخوام قرص مخمر آبجو بگیرم میگن اونم خوبه