2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269904 بازدید | 13841 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما صبحی رفتم بهداشت اندازه هامو گرفتم به نظرتون خوبه یان؟ 

وزن:۵۶/۲۰۰

قد:۱۶۰

ساق پا:۳۲

مچ پا:۲۲

دور کمر:۷۶

مچ دست:۱۸

بازو:۲۶

دورباسن:۹۷

وزن اولم ۴۳ کیلو بودم الان خیلی بهتر شدم ولی ب نظر خودم هنوز خوب نیستم چکار کنم؟ اسفند هم عروسیمه میخوام خیلی تغیر داشته باشم😔🥺

گلم زدم ۲۹۰۰ کالری شد البته من نمیدونستم گوشت گوسفندی خوردی یا گوشت گوساله یا مثلا شیر پاستوریزه ی ...

تو کدوم قسمت میزنی میشه عکسشو برام بفرستی

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁
سلام خانما صبحی رفتم بهداشت اندازه هامو گرفتم به نظرتون خوبه یان؟  وزن:۵۶/۲۰۰ قد:۱۶۰ ساق پا: ...

گلم خیلی کم نداری تا عید عالی میشی ..تقریبا اندازهات شبیه منه ولی من وزنم ۶۲ کیلو ه با قد ۱۷۰

خواهش میکنم عزیزم  بنظرم ۱۰ کیلو اضافه کنی عالیه اگه مایلی با ما همراه شو از دهم چالش داریم ا ...

اسی منم تگ کن فقط بگو این کالری شمارو از کجا میارین من مانکن و نصب کردم اما نمیدونم چطوری باید کالری شماری کنم،

😂😭

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁
گلم خیلی کم نداری تا عید عالی میشی ..تقریبا اندازهات شبیه منه ولی من وزنم ۶۲ کیلو ه با قد ۱۷۰

ممنون عزیزم

به نظرم ۶۰ تا ۶۵ بشم دیگه قشنگ میشم چون میخوام سایزامم تغیر بکنن مثل باسن و اینا