2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269851 بازدید | 13841 پست
بشین باهاشون صحبت کن بگو با این حرفاتون بیشتر منو اذیت میکنید لطفا بجای سرزنش من بهم کمک کنید تا آرا ...

حالیشون نمیشه وقتی بعشون میگم که ناراحتم میکنن میگن ما بفکر خودتیم تو دبوونه ای ک ناراحت میشی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان چطوری میتونم پیام هام رو پاک کنم؟ 

اون پیامی که میخای پاک کنی، پایینش ساعت ارسالشو نوشته، مثلا نوشته ۱۴:27، اون عدد مربوط به دقیقه‌شو بردار هر ساعت دیگه ای که دقیقه‌ش اون باشه گزینه حذف واست فعال میشه، مثلا ساعت ۹:27، ۱۰:27، ۸:۲۷ و...

واسه حذفش سه نقطه پایین پیام رو میزنی اونجا گزینه حذف هستش.

سلام عزیزم صلاح خودته اما حیفه این همه زحمت کشیدی بیخیال شی ، مصرف گوشتو بیار پایین همراه با گرمیجات ...

نه ادامه میدم بیشتر غذاهای سرد میخورم آخه شوهرم عاشق گوشت بره ست فریزر رو پر کرده با چی بخورم که زیاد گرمم نشه چند روز بود داشتم از گرما میمردم امروز از بس سردی خوردم یکم بهترم 

خانوما طبع آدم اگه گرم باشه و گرمی بخوریم نمیزاره چاق بشیم؟ من گرم و خشک هستم 

آره من خودم به شدت گرم و خشکم  هر غذایی رو نمیتونیم بخوریم فقط غذاهای طبع سرد مثلا شیر و سیب زمینی برامون عالیه 

دوستان ی سوال .تو برنامه مانکن زده فعایت های روزانه مثلا از پله های خونتون برین و بیاین یا اینکه بخوای برین تا سر کوچه اینا رو میزنین جز پیاده روی آهسته  اصلا وارد میکنید یا نه؟؟

ممنون میشم جواب بدین.🌹🌹

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
سلام من وارد نمیکنم سخت نگیر

ممنون گلم .🌺🌺🌺باشه چ خوب .اخه وارد میکنیم از کالری کم میشه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
حالیشون نمیشه وقتی بعشون میگم که ناراحتم میکنن میگن ما بفکر خودتیم تو دبوونه ای ک ناراحت میشی 

خوب شایدم واقعا به فکرتن اما مشکل اینه نمیدونن چطوری باید بیانش کنن

نه ادامه میدم بیشتر غذاهای سرد میخورم آخه شوهرم عاشق گوشت بره ست فریزر رو پر کرده با چی بخورم که زیا ...

خب خداروشکر، یه روشم من بهت میگم نشاسته که داری اونو یکی دو قاشقشو حل کن تو آب سرد بخور گرمی رو رفع میکنه صبح به صبح یه لیوان بخوری خوبه اگه طعمش دوست نداری یه کم شکر بریز توش شیرین شه راحت‌تر میخوری