2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269733 بازدید | 13839 پست
ممنون عزیزم فقط اینکه من به شیر حساسیت دارم به جاش ماست و کشک و دوغ میخورم البته به خاطر کلسیم  ...

خواهش میکنم عزیزم ، طوری نیست شیر نخوری جایگزین کن ، اشتهات اگه خوب باشه که نصف راهو رفتی

خوشمزه پرکالری امروز    

سالاد الویه:

اول سینه مرغ رو با پیاز نمک و فلفل و زردچوبه بذارید بپزه ، سیب زمینی و هویج رو هم آب‌پز کنید ، تخم مرغ هم جدا آب‌پز کنید بعد از پخت همشون مرغ رو با چنگال ریش ریش کنید

سیب زمینی و هویج و تخم مرغ رو هم با رنده درشت رنده کنید و بهش خیارشوری رو که از قبل خورد کرده بودید اضافه کنید و کنسرو ذرت و نخود فرنگی رو هم بهش اضافه کنید و خوب مخلوطش کنید و در آخر سس مایونز و آب مرغ و یه کوچولو آب لیمو ترش ونمک و فلفل و اگه دوست داشتید آویشن رو مخلوط کنید و داخلش بریزید و خوب هم بزنید ، غذای شما آماده هست  بذارید داخل نون ساندویچی و کاهو هم بریزید روشو نوش جان کنید  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشمزه پرکالری امروز       سالاد الویه: اول سینه مرغ رو با پیاز نمک و فلفل و زردچ ...

راستی تا حالا قرص چاق کننده مثل سیپروهپتادین استفاده کردین من وسوسه میشم که بخورم   

ولی میگم نه بزار طبیعی چاق شم 

فقط یکم صبر ندارم   😐😐😐

راستی تا حالا قرص چاق کننده مثل سیپروهپتادین استفاده کردین من وسوسه میشم که بخورم     ول ...

من قبل اینکه کالری شماری کنم خیلی راهها رو امتحان کردم یکیش همین قرص سیپرو بود که رومن یک درصدم تاثیر نداشت 

@گل_شمعدونی77

ممنوتم گلم

دلم میسوزدبرای کسی که میخواهدتازه با تو شروع کندبیچاره نمی داندهرکاری که بکندهرحرفی که بزندهرطوری که بخواهد برایت جدید باشد نمیشود ...آخر من تمام این ها را یک باربرایت به بهترین شکل ممکن انجام داده ام و اطمینان دارم که تو انقدر ها قوی نیستی که بتوانی فراموششان کنی 👌                           لطفا هرکی دلش خواست برا سلامتی پدرو مادرو خواهرم ی صلوات بفرسته ❤❤❤❤قربون خدا برم خدایا عاشقتم میدونم ک منو میبینی وتنهام نمیذاری ❤❤❤❤
کالری امروز به ۲۰۰۰ تا هم نرسید شما چی می خورید که ۳۰۰۰ تا می شه ؟؟ اینطوری برا شما وزن اضافه کردن ک ...

من یکی شیرینی خامه ای . بعد هروعده غذا سه تا خرما . شله زرد به عنوان میان وعده . بادوم زمینی . گردو . نون بربری . حلوا . کته خیلی کالری داره . ابگوشت وکله پاچه هم همینطور و اخریش حلیم که دوسش دارم و کالری بسیار بالای داره. سعی کن معدتو با غذاهای کالری پایین پر نکنی . کم بخور اما چیزی بخور که واقعا کالری داره مثله چیزایی ک بالا گفتم 

من یکی شیرینی خامه ای . بعد هروعده غذا سه تا خرما . شله زرد به عنوان میان وعده . بادوم زمینی . گردو ...

ممنون عزیزم . شما هر روز آبگوشت و کله پاچه یا حلیم می خورین ؟ اخه درست کردن این غذا ها سخته وقت زیادی می خواد از بیرون هم که نمی شه هر روز خرید