2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269720 بازدید | 13839 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قدم ۱۷۰ وزنم ۷۲ البته قبلا ۵۴ بودم با کالری شماری شدم ۷۲ دوست دارم ۲ الی ۳ کیلو دیگه اضافه کنم

موفق باشی منم هم قد تو هشتادو خوردی وزنم میخام بشم ۵۵ تا عید

کاربرخانم هستم برای دردودل و مشورت اینجام[شروع رژیم:۱۲مهر تا ۲۶ اسفند ]الهی به امید تو
موفق باشی منم هم قد تو هشتادو خوردی وزنم میخام بشم ۵۵ تا عید

همچنین شما

۵۵ خیلی کم نیست من قبلا ۵۵ بودم حس میکردم هیچ لباسی بهم نمیاد 

بنظرم زیادم لاغر نکن ۷۰ بشی خوبه

قرص مخمر آب جو یا مولتی ویتامین بخور، روزی یه کف دست نون بیشتر از اونی که قبلا میخوردی بخور یا یه قا ...

بخدا حتی از قرص بدم میاد و به زور و اصرار میخوردم  کلی هزینه کردم قرص گرفتم . بعدش هیچی به هیچی 

مرسی عزیزم 😘😘 از امروز دیگه همین کارو میکنم

«خُدایا تُویے ساحلِ آرامِش مَن»♡♥️ 
همچنین شما ۵۵ خیلی کم نیست من قبلا ۵۵ بودم حس میکردم هیچ لباسی بهم نمیاد  بنظرم زیادم لاغر نک ...

اره ولی دوست دارم خیلی لاغر بشم چشم یه سریا در بیاد😅😂

کاربرخانم هستم برای دردودل و مشورت اینجام[شروع رژیم:۱۲مهر تا ۲۶ اسفند ]الهی به امید تو

طرز تهیه ساده پرکالری؛ کله جوش  

ابتدا دوتا پیاز برمی‌داریم و یه پیاز داغ توپ درست میکنیم سیرم میریزیم داخلش یه تفت میدیم و بهش زردچوبه و آویشن و گردو رو اضافه میکنیم 

یه نکته اگه کشک محلی دارید که خودتون داخل حصین بمالید و داخل یه قابلمه دیگه بریزید و بذارید جوش بیاد، اگه کشک پاستوریزه دارید با دو پیمانه آب قاطی کنید و بذارید جوش بیاد بعد بهش پیاز داغ و نعنا داغتون رو اضافه کنید این یه مدل ساده هست .

اگه دوست داشته باشید میتونید گوشت چرخی هم بهش اضافه کنید و مخلفاتش به طبع و سلیقه خودتون بستگی داره

اما همون مدل سادشم هر ملاقش ۳۹۰ کالری داره و این فوق العادس

خانما اونایی که شیر میخورن واسه اینکه کالریشو ببرن بالا به شیر عسل یا خرما یا پودر کاکائو یا موز اضافه کنید 

من خودم میخوام شیر بخورم موز و بستنی سنتی بهش اضافه میکنم هم راحت تر میخورم هم کالریش بالاتره

خانما اونایی که شیر میخورن واسه اینکه کالریشو ببرن بالا به شیر عسل یا خرما یا پودر کاکائو یا موز اضا ...

سلام بیتا جان یه سوال داشتم تو وزنت بالا رفت 

چهرت قشنگتر شد خیلیا میگن صورت زشت میشه

سلام بیتا جان یه سوال داشتم تو وزنت بالا رفت  چهرت قشنگتر شد خیلیا میگن صورت زشت میشه

سلام عزیزم من از اونام که لاغرم که بودم صورتم استخونی نبود بعد رژیم دیگه خیلی پف کرد و خونوادم میگفتن یه جوری شدی ولی الان دو ماهه که کالری تثبیت میزنم به حالت طبیعی برگشته

خودم اینجوری بیشتر دوست دارم عکس الانم هست میتونم بفرستم ببینید