2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269741 بازدید | 13839 پست
یعنی وقتی کالری شماری رو قطع کردی کل ۱۲ کیلویی رو که اضافه کرده بودی برگشت؟

آره گلم البته تو یک ماه برنگشت  من یه سری مشکل برام پیش اومد که حدود ۵ ماه نتونستم کالری شماری کنم و خیلی کم غذا میخوردم . کم کم توی اون ۵ ماه برگشت ‌ طبیعی هم هست چون زیاد چیزی نمیخوردم . اما اگه بدن عادت کنه با یه ماه دوماه زیاد برنمیگرده منم ماهه اول ثابت مونده بودم 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

آره گلم البته تو یک ماه برنگشت  من یه سری مشکل برام پیش اومد که حدود ۵ ماه نتونستم کالری شماری ...

آهان منم بزرگترین ترسم اینه که وزنم برگرده چون به سرعت وزن کم میکنم و با سختی وزن اضافه میکنم الان تو این مدت که امیکرون گرفتم و نتونستم غذا بخورم دو کیلو کم کردم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره گلم البته تو یک ماه برنگشت  من یه سری مشکل برام پیش اومد که حدود ۵ ماه نتونستم کالری شماری ...

سلام عزیزم میشه بگی تو چند ماه 12کیلو اضافه کردی 

کالریت چقدر بود؟

خیلی پیام بود درست نخوندم اما این پیامت یهو چشممو گرفت سولینی یه بار گول نخوری بزاری بچه دار شیا دو ...

نه اصلا بخدا انقدر سختی کشیدم در بارداری و به دنیا اومدن و بزرگ کردنشون که توبه کردم اونم نمیدونم با چه رویی هر بار میگه واقعا با این حرفش من خجالت میکشم چون خدایی تنهایی بزرگشون کردم و اونم همش غرر میزد😐

من تو عقدم بیش از حد مشکلات دارم ..ینژ انقد ک اعصاب فولادی میخواد  ک خداروشکر خدا بهم اعصاب فو ...

ای بابا خدا کمکت کنه تو دوره ی پری عرق بویمادران بخور

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
سلام عزیزم با وزن ۵۷ به روزی ۲۸۰۰ کالری نیاز داری اگرم بخوای کالری پایتو بزنی که کم نکنی ۱۸۰۰ تا بزن ...

باشه بیتایی ممنون😘😘

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)
منم خودم دقیق نمیدونم ولی صاحب داروخانه اینو میگفت امیدوارم چاقم کنه

ایشالله میکنه😊

خون سیاه مگه مشکلی داره؟ من همیشه خون سیاه میبینم

دکتر گف نباید اینجوری باشه فرستاد سونو گف التهاب رحم هس کلی دارو امپول داد ولی هیچ اثری نداشته😭

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
ای بابا خدا کمکت کنه تو دوره ی پری عرق بویمادران بخور

چرا مگ چکار میکنه

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
سلامتی عزیزم نمیدونم چم شده حالت تهوع نمیزاره غذا بخورم کالری شماریم میکنم ولی از 1500 بیشتر نمیشه ا ...

وای عزیزم خداا بد نده ناراحتت شدم ...😔😘 ولی هر کاری کردی نزار حامله شی ..

وای عزیزم خداا بد نده ناراحتت شدم ...😔😘 ولی هر کاری کردی نزار حامله شی ..

برعکس همتون من عاشق اینم بچه داشته باشم اونم چهارقلو🥺😍

چرا مگ چکار میکنه

کلا هرچی عفونت و نمیدونم چیز میز اضافه باشه میریزه بیرون بعد دیگ پری بودنت درس میشه😂😂😂خیلی توضیحم علمی بود من باید معلم زیست شناسی میشدم