2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269801 بازدید | 13841 پست

ویفر موزی گرمش که روی جلدش نوشته میزنم ۱۴۴ اینا میشه انرژی ولی تیکه زدم مثلا ۵ تا خوردم انقدر شد

گرمی که زد رو بسته بندی مگ برای هر یدونه تیکه گز بود؟

کاربرقدیمی هستم میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرسی🌱(اینجا سایت تبادل نظر هست پس دوست عزیز اگه نظرم رو دوست نداشتی گزارش نزن)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

❣️لیست کالری 5 بهمن ماه❣️

1_پرنامین👈5015😉

2_نازنین زهرا👈 4467😊

3_عسل👈4197💙

4_ساناز👈3500💕

5_فاطمه👈3484🥰

6_رها👈2779😚

7_هستی👈2600🤗

8_فریمهر👈2489😍

9_گلی👈2401😘

10_تبار👈2400🤩

11_مامان آنا👈2343💖

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
قربونت بشم شکر خدا ک بهتر شدی بچه ات چطوره؟  مریضیم بهتر شده ولی اصلا نمیتونم بخورم😔😢حتی روز ...

درست میشه غصه نخور یکی دو هفته طول میکشه

داروهای دخملتم مرتب بده که زودی خوب بشه

از چه برنامه‌هایی واسه کالری شماری استفاده میکنید؟  و اینکه رایگانه؟

مانکن 

رایگانه

کاربرقدیمی هستم میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرسی🌱(اینجا سایت تبادل نظر هست پس دوست عزیز اگه نظرم رو دوست نداشتی گزارش نزن)

توجه توجه توجه🛑🛑🛑🛑🛑

سلام دخترای گل تاپیک لطفا حتما این پیام رو تا انتها بخونید❤️

باتوجه به این که بحث کدکیهانی و چاق شدن باکد ها ذهن خیلی از شماهارو درگیر کرده مجبورم که این توضیحات رو بدم🙆

پس خوب دقت کنید

کدهای کیهانی یا👈کدهای شیطانی

حرف از کائنات یا👈کابالا یا همون شیطان پرستی

همون طور که خیلی هاتون میدونید دعانویسی تو دین اسلام نهی شده و حرامه

حالا من کاری به این حکم شرعی ندارم بحث ما در باره ی کد های کیهانی و تاثیراتش و منشاء و تغییراتش هست

ببینید اعداد در عالم جایگاه خاصی دارن و در هر دین یا فرقه ای معنای خاصی رو تبادل میکنن مثلا تو دین اسلام اعداد ۵ و ۱۴ مقدسن و مارو به سمت ائمه علیهم السلام سوق میدن

به طبع اعداد دیگه ای هم هستن که نماد و مورد استفاده ی سایر فرقه ها هستن از جمله کابالا یا همون شیطان پرستی

باید دقت کنیم که برای رسیدن به اهدافی که داریم از هر وسیله ای استفاده نکنیم،مثلا شما باورتون میشه شیطانی که قسم خورده تا زمانی که زندست انسان رو گمراه کنه حالا بخواد مشکلات مارو حل کنه؟!

پس باید مراقب بده بستونامون باشیم ببینیم چی میدیم و چی میگیریم!

کدهایی که باعث عشق میشن یا رام شدن همسر یا چاقی!!!!

اینا اعدادی هستن که در کابالا مورد استفاده قرار میگیرن و همون دعا نویسیه،شاید لعضیا بگن ما نتیجه گرفتیم ولی ببینن دیگه چه تغیییراتی تو زندگیشون ایجاد شده

مثلا ما در اسلام داریم پاکیزگی باعث میشه که فرشته ها تو خونمون حضور بیشتری داشته باشن و حضور فرشته ها باعث گرمی و سکینه روابط بین خانواده و دور شدن شیاطین میشه

هوب حالا رفتن به سمت کابالا هم باعث جذب انرژی های منفی و شیطان میشه

پس لطفا ازش دوری کنید و زندگیاتونو پر کنید از لطف و نگاه کریمانه خداوند و همسر و فرزندانتون رو با عطر حضور خداوند پرورش بدید این طوری دوام و عشق و محبت در زندگی تضمین میشه😊  

ببخشید زیاد صحبت کردم ولی اگه گنگ بود یا نامفهوم بگید بیشتر توضیح بدم

زیاد مبحث رو باز نکردم که اذیت نشید

راستی یادم رفت درباره ی اون برنامه که تو یوتیوپ هست هم توضیح بدم

ببینید اولا که این برنامه تو یوتیوپه که خودش فیلت ر هست

خوب حالا به نظرتون چرا باید تو یه برنامه فیلت ر شده باشه وقتی که مشکلی نداره؟!

واینکه به اینترنت نامحدود نیاز داره درصورتی که حتی اینستاگرام هم به اینترنت نامحدود نیاز نداره!!!!!

سوم اینکه اعدادی که براشون مقدسه و خودشون گفتن یکیشون همین عدد ۹ هستش که مخصوص کابالا هستش میتونید بایه سرچ کوچیک اینو بفهمید

چهارم اینکه همش میگن باید اعتقاد داشته باشی؟؟

باید از خودمون و اونا بپرسیم به چی اعتقاد باید داشته باشیم؟!

ذهنتون رو پرسشگر کنید زود هرچیزی رو قبول نکنید

توجه توجه توجه🛑🛑🛑🛑🛑 سلام دخترای گل تاپیک لطفا حتما این پیام رو تا انتها بخونید❤️ باتوجه به ای ...

عزیزم یعنی میگی واقعا کدها تأثیر دارن؟؟ و درعین تأثیر مثبت تأثیر منفی هم میزارن؟

عزیزم یعنی میگی واقعا کدها تأثیر دارن؟؟ و درعین تأثیر مثبت تأثیر منفی هم میزارن؟

نه عزیزم من نگفتم تاثیر مثبت دارن چون معتقدم که شیطان و هرکار شیطانی هیچ تاثیر مثبت و خیری برای انسان ها نداره

گفتم با رفتن به سمت این کارها حضور شیطان رو در خانوادتون پررنگ نکنید

توجه توجه توجه🛑🛑🛑🛑🛑 سلام دخترای گل تاپیک لطفا حتما این پیام رو تا انتها بخونید❤️ باتوجه به ای ...

ممنون از توضیحت، ذهنم خیلی درگیر بود

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓
درست میشه غصه نخور یکی دو هفته طول میکشه داروهای دخملتم مرتب بده که زودی خوب بشه

ایشالله ممنون گلی جونم امروز سعیمو میکنم دوهزاربشه بتونم اعلام کنم کالریمو

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)

ببخشیدا گلی جون من این کدکیهانی ک گفتم که تو اینستا بود مال علم نجوم و ستاره شناسی بود ک الانم میزارن و حتی خیلی هم طرفدار داره و خیلی ها هم دارن ازش اموزش اون علم ستاره شناسی رو یاد میگیرن اسمشونم اقای رضا نمازی هستش

شیرینی شب به تاریکی شه همین ک دیگ چیزی و کسی نیس ببینتت همین که دیگ کسی نیس واس چیزی ک میبینه حرف در بیاره واست :)