2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269845 بازدید | 13841 پست
خیلی خوب وزن گرفتی ماشالله  من یه مدته کم غذا میخورم ولی از 53تکون نخورده وزنم

حدیث جون فقط همون تو چالش یلدا ۴ کیلو اضافه کردم بعدش افتادم تو بحث امتحاناتم دیگه اضافه نکردم😭

منم ۵۳ موندم😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حدیث جون فقط همون تو چالش یلدا ۴ کیلو اضافه کردم بعدش افتادم تو بحث امتحاناتم دیگه اضافه نکردم😭 من ...

مهتابم گلم

اشکال نداره تا عید کلی وقت هست انشالله

اضافه میکنی منم تا رژیمو شروع میکنم هی مشکل 

پیش میاد یا بچم مریض میشه یا چیزای دیگه

مهتابم گلم اشکال نداره تا عید کلی وقت هست انشالله اضافه میکنی منم تا رژیمو شروع میکنم هی مشکل  ...

آره منم بچه کوچیک دارم

ولی باید سعی خودمونو بکنیم

انشاالله تاعید بریم بالای ۶۰

آره چرا که نه ، فقط اینایی که می‌نویسیم رو خودت یادداشت کن که بعد یه مدت کالری همه چی بیاد دستت &nbs ...

عزیزم موفق شدم نصب کنم

امروز نصب کردم و ب جمعتون اضافه شدم

کاری امروزم۲۲۳۴

دوتام ابمیوع تکدونه خوردم طعم هلو نمیدونم کالریش چنده😑

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا نزار هیچ زنی بی بچه باشه و هیچ بچه ای بی مادر 😇😍امین....میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟...بلاخره منم مادر شدم ۲۰اردیبهشت ازمایش مثبت 😍😍

سلام دوستای گلمم خوبین؟

دلم واستون تنگ شده بود

بچه‌ها من دیروز رفتم خودمو وزن کردم، نه تنها وزن کم نکردم بلکه حدود نیم کیلو هم بیشتر شدم، با اینکه این هفته اصلا کالری شماری نکردم و همش غصه خوردم.

از فردا به امید خدا منم کالری اعلام میکنم بلکه تا عید کمی چاقتر بشم😘😘

کالری شمارچی نصب کنم ک کار‌کردن باش راحت باشع؟من‌۱۶۵ هستم با وزن ۵۰.حداقل ۵ تا اصاف کنم عالیه.

سلام ..کالری شمار مانکن یا کرفس هردو خوبن 

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122

عسل ۴۱۷۶ کالری 💙

۲۶دی 

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122

💚ساناز💚

۲۳۶۰ کالری

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹