بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چاق و چله نیستم🦖 ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار میمیریم! بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️🩹
اره راس میگی واقعا لاغری خیلی بده حالا از وقتی پدر شوهرم فهمیده میخام چاق شم هی مسخرم میکنه😪
حالم از همشون به هم میخوره🤢...دیروز پدر شوهرم پیش چند تا از دوستای شوهرم و خواهر شوهرم بهم گفت لاغر مردنی بیا چایی تو بخور ..😐 اونا هم کلی خندیدن ..خواستم به رو خودم نیارم ولی جوابش و دادم ..
حالم از همشون به هم میخوره🤢...دیروز پدر شوهرم پیش چند تا از دوستای شوهرم و خواهر شوهرم بهم گفت لاغر ...
چقد بی ادبن🥺
چاق و چله نیستم🦖 ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار میمیریم! بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️🩹
ولی شوهرم چند وقت بهم میگه توپولی کلی زوق میکنم ...🙈😂
😂❤