2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269734 بازدید | 13839 پست
سلام بیتا جون یه سوال من باکالری ۳۰۰۰ تا ۳۴۰۰ خوب وزنم بالا رفت  ولی فکر کنم ثابت موندم و وزن ن ...

سلام عزیزم یه شوک به بدنت بده یعنی یکی دو روز خیلی بخور ۴۰۰۰ تا بزن بعد برگرد رو همین کالری تا درست شه

سلام به دوستای گلم امروزم دیر اومدم شرمنده اما با یه رکورد عالی  ۳۸۲۰ کالری زدم  رکورد ت ...

سلام گلی جون دیشب گفتم اول شدما اما انگار همه چی دست به دست هم داده من اول نشم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نتیجه سومین روز چالش چاقی تا یلدا  

۱.گلی            ۳۸۲۰  

۲.بیتا           ۳۷۵۰  

۳.جوشقان    ۳۴۰۰  

۴.ترنم           ۳۰۷۶  

۵.سامیار        ۲۳۰۰  

۶.مهتاب        ۲۲۲۸  

۷.پانیذ          ۲۰۰۷  

عاااالی بودید عشقا ، ببینیم امروز چه می‌کنید   

بچه ها اینو جواب بدین ببینم دوست دارین کجاتون چاق شه

من هر چی ساق پاهام ومچ دستم چاق شه بازم فک میکنم کمه بقیه جاهام خوبه کاش شکمم آب میشد میرفت اونجا   

سلام سلام من اومدم🤪هی گفتم ولش کن ولی نتونستم

بیتا جان من هستم ببینم چی میشه😊

دوستان من میان وعده هایی که دفعه قبل کمکم کردن یکیش کره بادوم زمینی بود یکیش نون خرمایی

هر دوتاش پر از کالریه

این سری میخوام عصر برم بازار شیره انگور یا همون نون خرمایی بخرم

اومدم که رکورد بزنمااا🤗😎

من هر چی ساق پاهام ومچ دستم چاق شه بازم فک میکنم کمه بقیه جاهام خوبه کاش شکمم آب میشد میرفت اونجا & ...

من شکمم تخته ولی الان که میخوام چاق شم یکم استرس دارم که شکمم چاق نشه ولی میشه به نظرم 

خب پس یه توضیحی بدین ببینم چجوریه ممنون 

خب حالا تا بیتا جان بیان من میگم . شما اول باید یه کالری شمار نصب کنی مثله مانکن یا کرفس یا بشقاب . بعد هرچی که خوردی رو وارد برنامه کنیتا اون کالری غذایی که خوردی رو نشون بده . بعد هرروز بیای اینجا بگی چقدر کالری زدی . و اینجا هرروز میگن کی نفر اول شده و بیشتر خورده . تو باید قد و وزنت رو بگی تا بیتاجان بگه روزی چند کالری باید بخوری که چاق شی . در کل اگه روزی بالای ۳۰۰۰ کالری بخوری ماهی ۴ کیلو چاق میشی . 

سلام سلام من اومدم🤪هی گفتم ولش کن ولی نتونستم بیتا جان من هستم ببینم چی میشه😊 دوستان من میان وعد ...

بیا عزیزم تو زود چاق میشی از امشب منتظر اعلام کالریت هستم