2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269734 بازدید | 13839 پست
سلام من ۴۲ کیلوام میخوام تا عید ۴۶ کیلو بشم روزی چن کالری باید بخورم؟؟؟

سلام اگه بخوای هر هفته یک کیلو اضافه کنی باید ۲۲۶۰ تا بزنی ولی اگه از من میشنوی فقط بالای ۳۰۰۰ جواب میده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اگه بخوای هر هفته یک کیلو اضافه کنی باید ۲۲۶۰ تا بزنی ولی اگه از من میشنوی فقط بالای ۳۰۰۰ جواب ...

سلام عزیزم قدم ۱۶۰

هفته ای ۱ کیلو؟؟

الان ۵ روزه روزی ۲۲۰۰ کالری میخورم

با روزی ۲۲۰۰ تا عید ۴۶    ۴۷ کیلو میشم پس؟؟

واااقعا😭بیااا وقتی میرم مهمونی سوتین ابری میزنم شوهرم میفهمه میگه اینو ک میزنی شبیه چی توز میشه در ...

وای عسل ترکیدم از خنده خدا حفظت کنه خیلی بامزه بود😂😂

اشکالی نداره حالا فردا خودتو وزن کن بیا بگو ببینیم چند کیلو شدی

سلام عزیزم قدم ۱۶۰ هفته ای ۱ کیلو؟؟ الان ۵ روزه روزی ۲۲۰۰ کالری میخورم با روزی ۲۲۰۰ تا عید ۴۶&nbs ...

نه کمه بیشتر بخور بعدشم نسبت به قدت۴۶ خیای کمه شما باید ۵۵ باشی تا خوش اندام بشی

وای عسل ترکیدم از خنده خدا حفظت کنه خیلی بامزه بود😂😂 اشکالی نداره حالا فردا خودتو وزن کن بیا بگو ...

چ خوب باعث خنده شدم☹️😂

این هفته انقدر وقتم پره نمیشع ولی هفته دیگ حتما میرم اخه این هفته پنجشنبه میخوان برام شب یلدا بگیرن استرس دارم 😢کلی کاار

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122
چ خوب باعث خنده شدم☹️😂 این هفته انقدر وقتم پره نمیشع ولی هفته دیگ حتما میرم اخه این هفته پنجشنبه م ...

وایی خیلیم عالی یلدایی میارن کلی بهت خوش میگذره انشاالله همیشه شاد باشی

نه کمه بیشتر بخور بعدشم نسبت به قدت۴۶ خیای کمه شما باید ۵۵ باشی تا خوش اندام بشی

خب شما میگی با ۲۲۰۰ هفته ای ۱ کیلو میتونم اضاف کنم

چجوری پس تا عید ۴۶ نمیتونم بشم؟😭😭😭 یعنی هر ۳ هفته ۱ کیلو منظورمه

همینم خودمو میکشم ب ۲۲۰۰ میرسه

چ خوب باعث خنده شدم☹️😂 این هفته انقدر وقتم پره نمیشع ولی هفته دیگ حتما میرم اخه این هفته پنجشنبه م ...

منم اصن سینه ندارم بزور یه نوک دیده میشه فقط 😭 خیر سرم مثلا دوسالم  بچه شیر دادم شیرمم  زیاد بود 

خب شما میگی با ۲۲۰۰ هفته ای ۱ کیلو میتونم اضاف کنم چجوری پس تا عید ۴۶ نمیتونم بشم؟😭😭😭 یعنی هر ۳ ...

نه بابا ببین سعی کن چیزای پر کالری بخوری اون معجونه رو حتما بخور

عرق یونجه خوردی تا حالا؟

مخمر یا مولتی ویتامین استفاده میکنی؟

کم حجم اما پر کالری بخور

وایی خیلیم عالی یلدایی میارن کلی بهت خوش میگذره انشاالله همیشه شاد باشی

ولی من استرس دارم حس میکنم لباسی ک میپوشم تو اندام لاغرم بدع😢

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122