2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269851 بازدید | 13841 پست

منم همین مشکلو دارم..خونوادم هی میگن اندامت خیلی زشته بدبخت شوهرت چقد لاغری یا میریم خونه فامیل پدری همش عمه و مادربزرگم مسخره میکنن میگن الان میشکنی انقد کردن دلم نمیخاد اصلا ببینمشون تنها کسی ک هیچی نمیگه شوهرمه ..تو عقدیم هیچی تاحالا نگفته حتی بالاتنه هم خیلی کوچیکه ولی اون میگ من همینجوری پسندیدم

الانم ک دارم کالری هامو زیاد میکنم خیلی امیدوارم نتیجه ببینم 

راهی هست برای بزرگ شدن بالا تنه؟

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قد و وزنت چقده مگه

گفته بودم قبلا

قدم۱۶۴

وزنم۳۴

!Lets be clear i trust no one  !                                   بذار رو راست باشم؛ من به کسی اعتماد ندارم!🖤                  همیشه عشق باشد،همیشه برکت💙                          https://harfeto.timefriend.net/16545522888122

بچه ها من هرچقد چیز شیرین بخورم شیرینی خرما و شیره انگورو ارده ویا تخم مرغ صورتم بد جور جوش میزنه تازه چاق هم نمیشم بااین چیزا یک ماه شیره ارده عسل خرماخوردم چیزی جز جوش نصیبم نصد تروخدا بگین چه کوفتی بخورم میخوام این مشکلمو حل کنم اون مشکلم میزنه بیرون روانی شدم درسم میخونم اعصاب ندارم استرس دارم واسه آزمون 

خانوما طبع آدم اگه گرم باشه و گرمی بخوریم نمیزاره چاق بشیم؟ من گرم و خشک هستم 

طبعتون رو ازکجا تشخیص میدین من هرچقد تونت راجب طبع و مزاج خوندم دیدم ازهرکدوم ی چندتا ویژگیاشو دارم بالاخرا نفهمیدم طبعم چیه 

سلام من چند روزی انگیزمو از دست دادم چون چاقیم داره میزنه به شکمم بقیه جاهام تغییری نکرده اینقد ک شوهرم گفت مواظب باش شکم نکنی بی انگیزه شدم میترسم...  

راستی دوستان دوروزه  کاچی با شیر درست میکنم ب برنامه عصرانه اضافه کردم۲۰ قاشق کاچی۱۱۰۰کالری داره هرروز دارم درست میکنم میخورم 

امتحان کنید

خدایا هوای دل همه بنده هاتو داشته باش آمییییییییییین