2777
2789
عنوان

1000 ذکر یا فتاح باقی مونده🍀💚

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 33 پست

۴۰۰ تا💟💟

سلام☺🟠🟠🟠🟠🟠🟠علمدار کمیلو میشناسی؟کتاب سلام بر ابراهیمو تا حالا خوندی؟امیدوارم ک خونده باشی😍اگرنه حتما بخون بهت قول میدم حالت خوب میشه.🥰ابراهیم حسابش از خیلیا جداس حتی اگه با آدمای مذهبی سر و سرّی نداری بازم کتاب ابراهیمو بخون،نمیگم توام مذهبی میشیا!تاثیر ابراهیم یچیزی بالا تر از این حرفاس با ابراهیم حال دلت خوب میشه،اینو بهت قول میدم☺❤🌷میشه واسه ظهور اماممون صلوات بفرسی،امام زمان بالاترین نعمت واسه ماست ببین چیکار کردن و چیکار میکنیم ک خدا اینجوری این حق و نعمتو ازمون دریغ کرده.🥺میشه واسه حاجت خودتم یه صلوات بفرسی،صلوات عالیه از خودت دریغش نکن.💞💞یه خواهش دیگه واسه شادی روح شهدا صلوات میفرسی؟یه دونه!ممنونم.💓💓        پ  و فرمان نافذ خدا در خلقت چون اراده خلقت چیزی کند می گوید باش پس بلافاصله موجود میشود💛یس💛                          ❤️عــلـــــمــدار کــمـــــیـــل❤️                                     

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۱۴تا به نیت سبز شدن دامن تمام منتظرای بچه 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

۱۰۰تا من التماس دعا کار استخدامی دخترم بدون مشکل انجام بشه ممنون🤲🤲🤲

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
100 تا به نیت اینکه همه به حاجتشون برسن😍

دلت شاد بهترین ها نصیبت⁦❤️⁩🌻

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
۱۰۰تا من التماس دعا کار استخدامی دخترم بدون مشکل انجام بشه ممنون🤲🤲🤲

آن شاالله ب سلامتی و آسانی💚🍀

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
۵۰۰تا میگم.به نیت یه نی نی سالم.

آن شاالله خدا دلتو شاد کنه⁦❤️⁩🌻