2777
2789
عنوان

چگونگی رفتار با کسی که خیانت کرده +اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 54 پست
تو اکانتش بودم از یه دختری شماره گرفته بود باهم رفته بودن بیرون  جواب منو نمیداد تو صفحه چت او ...

آره و آخه عزیزم ع نداره

ببخشیدا غلط میگیرم آخه پسرم پیش دبستانیه پدرم دراومده

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین یه روز دوروز وابستگی دور از جون مرگ که نیست بالاخره یادت میره تو یه سال دوستی من ۸ سال دوست بود ...

اینم هست 

ولی اخه خیلی دوسم داشت با خانوادمم حرف زده بود خودش 

نمیدونم چی شد یهو 

اما میخام یه استوری عاشقانه بزارم فک کنه رلم و بعد بلاک اینجوری دیگ دنبالمم نمیاد و من راهت فراموشش میکنم 

و. حداقل میتونم تلافی کنم 

هرچند ک الکیه چون من نمیتونم و تو ذاتم نیست اینکارا

وابستگ خیلی بده یه ساله شب و روز پیش همیم نمیتونم

میترسم این تاپیک رو چندسال بعد بایه بچه تو بغلت بزنی

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
تو اکانتش بودم از یه دختری شماره گرفته بود باهم رفته بودن بیرون  جواب منو نمیداد تو صفحه چت او ...

خوب این دیگه تابلوعه بهش بگو اون چی بود پس😐 در کمال خونسر ی جوابشو بده تا حرس بخوره بعد لجشو در بیار مثلا با دوست صمیمیت برنامه بچینید حرفای عاشقانه لزنید دوستتو به اسم پسر سیو کن بعد بزار استاتوس یکم لجش دراد بعدم بلاک کن من بودم ابنکارو میکردم😂😂

اینم هست  ولی اخه خیلی دوسم داشت با خانوادمم حرف زده بود خودش  نمیدونم چی شد یهو  ...

نمیدونم خودت بهتر میدونی من کلا خیانت خط قرمزم بود چه تو ازدواج چه تو دوستی فقط اگه برات مهم یه روز به خودت نیای ببینی برات عادی شده و فراموش کردی خیانتش

میترسم این تاپیک رو چندسال بعد بایه بچه تو بغلت بزنی

اخ اره این بده

من میخام بزارمش کنار

ولی میخوام همینجوری باشه و دیر جوابشو بدم تا یکم وابستگیم کمتر شه

این پسر سالمی نیست

تو دختر خیلی حساس و وابسته ای هستی

اینم اصلا آدم سالمی نیست که بتونه به دل تو باشه

یه لحظه واسه معصومیت تو با این گرگی که قطعا هر روز با یه دختریه دلم سوخت

نمیدونم خودت بهتر میدونی من کلا خیانت خط قرمزم بود چه تو ازدواج چه تو دوستی فقط اگه برات مهم یه روز ...

برا منم خط قرمزه 

ولی اخه شما ببین یه جوری رفتار. میکنه انگار هیچی نشده 

اخ اره این بده من میخام بزارمش کنار ولی میخوام همینجوری باشه و دیر جوابشو بدم تا یکم وابستگیم کمتر ...

اول بسوزونش بعد بزارش کنار

خوب اسمت فاطمه هست چرا دیگه خط خطی میکنی ولی به نازم به سوادش خخ ولش کن بره خودتو درگیرش نکن

چمیدونم والا اون چند تا از دستم در رف ندیدمشون

برا مسائل امنیتی