2777
2789
عنوان

چگونگی رفتار با کسی که خیانت کرده +اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 54 پست
خودم چتاشو دیدم میزنه به انکار چقد پررو عاخه

بلاکش کن کثافتو 

دوستان اگر تاپیک دعوا ، حاشیه ای ، باحال ، اسکرین و از اینجور تاپیکا دیدید منم حتمااااا تگ کنیداااااا بوس بهتون😁💞💋           راستی اگر خدااآااایی نکرده روزی روزگاری من تعلیق شدم حتمااا به نی نی یار بگید برم گردونه🥰😉https://harfeto.timefriend.net/16389918687567

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیخواستمت بیرونت میکردم؟؟؟؟😩این چه طرز حرف زدنه

لمس کردن، اولین راه ارتباطی ماست. ایمنی، امنیت، آرامش. همه در نوازش ملایمِ یه انگشت خلاصه میشه. یا تماس لب‌ها روی نرمی گونه، وقتی خوشحالیم بینمون ارتباط برقرار میکنه. وقتی ترسیدیم بهمون جرأت میده. وقت شور و اشتیاق و عشق هیجان زدمون میکنه.نیاز داریم کسی که دوستش داریم همچین لمسی رو بهمون بده. به همون اندازه‌ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم. من هیچ وقت اهمیت لمس کردنُ نفهمیده بودم. لمس کردن او. تا وقتی دیگه نداشتمش. پس اگه داری این امضارومیخونی و تواناییشو داری، اون پسرو لمس کن، اون دخترو لمس کن. زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای حتی 1 ثانیه‌اشم از دست بدی.(دیالوگ فیلم 5 فوت فاصله👌)
بنظرم راس میگه اگه میخاست خیانت کنه یا باهات کات میکرد یا بلاکت میکرد یا هدچور ممکن گموگور میشد

چه ربطی داره ؛والا مردم زن دارن باشش نفر دیگه هم هستن همزمان

چه برسه به دوست پسر

لمس کردن، اولین راه ارتباطی ماست. ایمنی، امنیت، آرامش. همه در نوازش ملایمِ یه انگشت خلاصه میشه. یا تماس لب‌ها روی نرمی گونه، وقتی خوشحالیم بینمون ارتباط برقرار میکنه. وقتی ترسیدیم بهمون جرأت میده. وقت شور و اشتیاق و عشق هیجان زدمون میکنه.نیاز داریم کسی که دوستش داریم همچین لمسی رو بهمون بده. به همون اندازه‌ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم. من هیچ وقت اهمیت لمس کردنُ نفهمیده بودم. لمس کردن او. تا وقتی دیگه نداشتمش. پس اگه داری این امضارومیخونی و تواناییشو داری، اون پسرو لمس کن، اون دخترو لمس کن. زندگی کوتاه‌تر از اونیه که بخوای حتی 1 ثانیه‌اشم از دست بدی.(دیالوگ فیلم 5 فوت فاصله👌)
قبل اینکه بخونم نظر شخصیمو میگم به نظرم تعهد حتی تو دوستیم باید باشه کسی که خیانت کرده مثل یه دندون ...

نمیتونم  وابسته ام بهش 

نمیتونم بزارمش کنار

نمیدونم چیکااار کنم

خودت-راضی-گذاشته-خودم

سرم درد گرفت از بس غلط املایی داره

ببین دروغ میگه بزن تو دهنش

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
چه ربطی داره ؛والا مردم زن دارن باشش نفر دیگه هم هستن همزمان چه برسه به دوست پسر

عزیزم بعد ازدواج که هی نمیره طلاق بگیره بعدی طلاق بعدی نمیکنه اما الا راحت میتونه کات کنه 

یه سوال دارم ازت جواب بده چی دیدی توش که فک کردی داره خیانت میکنه؟

تو اکانتش بودم از یه دختری شماره گرفته بود باهم رفته بودن بیرون 

جواب منو نمیداد تو صفحه چت اون بود 

بعدش بهش گفتم بلاک کن 

رفتم دیدم انفالوش کرده 

بعد ما کات بودیم چند روز 

شبش دیدم دوباره رفته فالوش کرده 

اما الان گف شمارشو، اینستاشو همرو بلاک کرده

و دیدم عاره کرده 

ولی بهش اعتماد ندارم

خوب اسمت فاطمه هست چرا دیگه خط خطی میکنی ولی به نازم به سوادش خخ ولش کن بره خودتو درگیرش نکن

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه
نمیتونم  وابسته ام بهش  نمیتونم بزارمش کنار نمیدونم چیکااار کنم

ببین یه روز دوروز وابستگی دور از جون مرگ که نیست بالاخره یادت میره تو یه سال دوستی من ۸ سال دوست بودم با شوهرم فک نکن نکشیدم نمیدونم وقتی دیدم خانوادها راضی نمیشن کات کردم یه ماه تمام ازش بی خبر بودم تا اومد خواستگاری پس درکت میکنم هیچیم قرار نیست بشه کات کن بشین انقد گریه کن یادت بره