2777
2789
عنوان

بهم خیانت شده یه لحظه بیاین بگین چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 58 بازدید | 26 پست
بله میدونم  کلیم التماس کرد  اومد در خونه مون داییمو دیده بود باهاش حرف زده بود داییمم گ ...

الان بهت تجاوز میکرد خوب بود؟؟بعد ولت میکرد؟؟آبروت میرفت؟؟ بیخیال عزیز قبلو در بیار بنداز دور من که با احساس تصمیم گرفتم چیشد؟؟آخرش شدم عروسک ج*ن*سیش پسر جماعت عاشق نمیشه فقد را*س میکنه 

خدایاخدایآ آنکه در تنهآترین تنهآییم تنهآی تنهآیم گذآشت رآ در تنهآترین تنهآییش تنهآی تنهآیش بــزآر:)
الان بهت تجاوز میکرد خوب بود؟؟بعد ولت میکرد؟؟آبروت میرفت؟؟ بیخیال عزیز قبلو در بیار بنداز دور من که ...

اره از این لحاظ خیالم راهته 

ولی خب از عکسای دو نفره مون میترسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره از این لحاظ خیالم راهته  ولی خب از عکسای دو نفره مون میترسم

اینو والا نمیدونم منم عکس دارم دست رل سابقم😒

خدایاخدایآ آنکه در تنهآترین تنهآییم تنهآی تنهآیم گذآشت رآ در تنهآترین تنهآییش تنهآی تنهآیش بــزآر:)

درکت میکنم سخته فقط سعی کن یادت بره برو سراغ یکی دیگه اینو فراموش کن

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن
درکت میکنم سخته فقط سعی کن یادت بره برو سراغ یکی دیگه اینو فراموش کن

نمیخام وارد رابطه شم 

ته این رابطه ها هیچی نیست فقط مثل این خیانته 

حداقل برم دانشگاه و اونموقه وارد رابطه بشم ک عقلم کامل تر باشه

میخام فکر کنم نبوده  شاید من خودم جای شما بودم میگفتم بهش فکر نکن  ولی واقعا نمیشه  ...

عزیزم این چیزا رو باید تجربه کنی که مردها رو بشناسی من خودم هم تجربه داشتم  یعنی طبیعیه اصلا فکر نکن هر رابطه ای باید به عشق و ازدواج ختم بشه وقتی وارد رابطه ای میشی  سعی کن وابسته نشی که اینجوری آسیب ببینی تو سن شما همه چی فقط باید در حد تجربه باشه و عشق و عاشقی در کار نباشه گلم. 

ان شالله  سال ۱۴۰۲ شکوفایی تمام خواسته هام🙏🏻
اشکال نداره ما که خدارو داریم  مطمعنم هالا ک خود خدا میدونه ما آبرو داریم  نمیزاره چیزی ...

امیدوارم☺🙂

خیلیییی سخته حتما برو پیش روانشناس منم ۱۷ سالمه یه مدل دیگرو تجربه کردم خودم انداختمش سر لجبازی به ر ...

خب با خانواده سختگیر بنظرت چی بگم عاخه😔

تازه عکسای زیادیم دستش دارم 

خیلی میترسم

خب با خانواده سختگیر بنظرت چی بگم عاخه😔 تازه عکسای زیادیم دستش دارم  خیلی میترسم

مامان بابای منم سخت گیرن تلفنی زنگ بزن اصلا نزار مشکلت بزرگ تر بشه ماله من همسایه بود تازه اونوقت که این نظرو برات نوشتم نمیدونستم ولی تازه فهمیدم رل زده الان خودم خیلی حالم خوب نیست ولی سعی کن روحیتو نبازی

ببین اینکه گفتی چقد میکشه فراموشش کنم اصلااااا معلوم نیست چون منم تو مرحله فراموش کردنم منم دقیقا خودم انداختمش اول اینکه باید بپذیری این جزوه خاطره اصلااا سعی نکن فراموش کنی اینجوری بدتر میشی از گوشی دور شو اهنگ غمگین گوش نده فیلم عاشقانه نگاه نکن اینو بدون تو مسئول اخلاق دیگران نیستی