2777
2789
عنوان

غذا برای جشن تولد چی درست می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7500 بازدید | 35 پست

برای تم لگو هم خوبه

رنگی و مناسب دختر و پسر

می تونی شاهزاده و پرنسس هم بگیری... مثلا خونه صورتی و ابی باشه یا کلن تم طلایی باشه و تاج و اینا...

دخترت پرنسس بشه اونا هم پرنس 😐😂

https://www.ninisite.com/user/2eb9ab2b-85a4-4e5d-afb0-b3a6e16f45b4/purple-pink
مهمونا بزرگ‌سالن یا دوستاشون میان؟؟ بچه ها چند سالشونه؟؟ اگه دوستاشون میان بیشتر فینگرفودایی ک سوس ...

مهمونام هم مسن ؛ هم بچه ؛ هم جوون هستن😂❤

سه قلوهام ۷ ساله شونه

‏خودت را بساز تا آدم امنی شوی، برای روزهایی که نمی‌شود به کسی پناه برد💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهمونام هم مسن ؛ هم بچه ؛ همه جوون هستن😂❤ سه قلوهام ۷ ساله شونه

غذای مورد علاقه ی بچه هات

تم مورد علاقه ی بچه هات

همه چی به دل اونا

بهترین جوابه :")))))

https://www.ninisite.com/user/2eb9ab2b-85a4-4e5d-afb0-b3a6e16f45b4/purple-pink
چه کیفیییی می کنی سه قلو داری اسماشون چیه؟؟😍 کار خاصی کردین سه قلو شدن؟

تو خانواده ارثی داشتیم ولی زیر نظر دکتر هم بودم😂💔

اسماشون هم

پسرام آرتین و آروین 

دخترم آیلین

معذرت میخوام اومدم تاپیکتون من سه قلو باردارم.میشه چندتا سوال بپرسم

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
معذرت میخوام اومدم تاپیکتون من سه قلو باردارم.میشه چندتا سوال بپرسم

به سلامتی خدا حفظشون کنه😍❤

اره گلم بپرس🌹

سونو اولو کی رفتین؟من سنشون باهم.فرق داره توی سونو

هنوز قلبو ندیدن البته زود رفتما !چون قلبشونو ندیدن هنوز دکترم.نرفتم داروهامو زیاد کنم؟بارداریش خیلی فرق میکنه و سخته؟یعنی در حد استراحت مطلق؟من بچه اول میشن هیچی بلد نیستم تو خانوادمونم نوزاد نداریم

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
به سلامتی خدا حفظشون کنه😍❤ اره گلم بپرس🌹

ممنون

بعدش خیلی زود به زود گشنم.میشه نمیدونم چیکار کنم !میترسم چاق بشم شکمم جا نداشته باشه براشون😶

انگار یه دونه کوچیکتره دوتا بزرگتر اصلا خیلی گیجم نمیدونم.چرا اینجوری شده

توی اینترنتم.خیلی چیزای ترسناکی نوشته اصلا میگن سه قلو زیر بیست هفته فلان میشه و ...

سونو اولو کی رفتین؟من سنشون باهم.فرق داره توی سونو هنوز قلبو ندیدن البته زود رفتما !چون قلبشونو ندی ...

😂😂وای عزیزم‌یاد خودم افتادم منم اون موقع ها اینقدر استرس داشتم که خدا میدونه 

من ۷ هفتگی رفتم‌سونو برای تشکیل قلبشون 

دارو اصلا زیاد مصرف نکن یعنی همون مقداری که دکتر میگه بخور

بارداری چندقلویی فرق میکنه من خودم تا اخر بارداریم استراحت مطلق بودم تا باعث زایمان زودرس هم نشه 

بعدش خیلی زود به زود گشنم.میشه نمیدونم چیکار کنم !میترسم چاق بشم شکمم جا نداشته باشه براشون😶 انگار ...

چرا جا نباشه😂🤦‍♀️

طبیعیه اشتهای ادم تو دوران بارداری زیاد میشه نگران هیچی هم نباش تا میتونی غذاهای مفید بخور و به خودت و نی نی ها برس😍

والا تو گوگل بزنی کمر درد دارم میگه علائم سرطانه😐😂

بیشتر ادمو میترسونه!

اگر سوالی داشتی از دکترت بپرس مطمئن تره😘

چرا جا نباشه😂🤦‍♀️ طبیعیه اشتهای ادم تو دوران بارداری زیاد میشه نگران هیچی هم نباش تا میتونی غذاها ...

مرسی عزیزم😍دعام کن سالم باشن مثل بچه های شما ناز باشن😍