2777
2789
عنوان

بهم خیانت کرده کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 42 بازدید | 37 پست
دقیقا منم همینجوری بود وضعیتم. یعنی حتی اگه بابام میفهمید ممکن بود منو بکشه واقعا.   ربط داره ...

دلزده رو خوب اومدی 

از بس که بهش خوبی کردم دلزده شد 

منم بابام بفهمه منو میکشه از شما مشکلی برات پیش نیومد؟  

تونسی فراموش کنی؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه وقتی فمیدم خیلی بد باهاش حرف زدم و هرچی از دهنم در اومد گفتم  البته منم عکسای لختی مامانشو ...

عه عکس لختی مامانشو کی بهت داده؟اصلا وقتی رسمی نبود رابطتون چرا عکس دادی ب نامحرم 

جواب ابلهان خاموشیست  
من سه سال شوهر داشتم پس چی لیاقتم نداشت گفت نمیخوام باهات زندگی کنم و ..

الهی بمیرم برات خیلی سخته

لیاقت که میدونم نداره 

ولی چون روز اوله شاید انقد برام سخته

عه عکس لختی مامانشو کی بهت داده؟اصلا وقتی رسمی نبود رابطتون چرا عکس دادی ب نامحرم 

نمیدونم جفتمون خیلی اعتماد داشتیم بهم 

عکس لختیشم از عروسی دارم😂

تازه عکسای دو نفره هم داریم 

خدا رحم کنه فقط 😂😂😂

دلزده رو خوب اومدی  از بس که بهش خوبی کردم دلزده شد  منم بابام بفهمه منو میکشه از شما مش ...

مال چهار سال پیش بود عکسارو حتی به دوستاش که فامیلامون بودن هم نشون داده بود ولی نشناخته بودن انگار صورت زیاد نبود.  اینو از دوستام شنیده بودم ک فلانی عکسای رلشو نشون همه داده.   ولی خودش قسم جون مادرش خورد که نشون نداده.   ولی خب ادم دروغ گو دروغ گوعه دیگه چیکار میتونستم بکنم 

دقیقا اونم دلزده شد از بسسس خوب بودم باهاش. 

من مال چهار سال پیشه الان من دانشجوام و اون سربازه گهگاهی همو میبینیم. نه دروغ چرا الان من هنوز تکلیفم با خودم معلوم نی ولی خب جدیدا یه ادم دیگه تو زندگیمه که لانگه بخاطر اون الان میخام فراموشش کنم چون بنظرم خیانته. 

ببخشید طولانی شد

الان تنها هدفم تو زندگی اینه بصورت واقعی شاد باشم
نمیدونم جفتمون خیلی اعتماد داشتیم بهم  عکس لختیشم از عروسی دارم😂 تازه عکسای دو نفره هم داریم ...

واقعانم . اگه وجدان داشته باشه پاک میکنه.اما یوقت راجب عکس باهاش حرف نزنی حساسش کنی . 

جواب ابلهان خاموشیست  
مال چهار سال پیش بود عکسارو حتی به دوستاش که فامیلامون بودن هم نشون داده بود ولی نشناخته بودن انگار ...

چهارسال هنوز نتونسی فراموش کنی

پسرا نشون میدن در این ک شکی نیست 

گذشته ها گذشته 

عزیزم ایندفعه ازت میخام هواستو. جم کنی و. با بزرگترا مشورت کنی 

هیچکدوم از پسرا ادم نیستند 

واقعانم . اگه وجدان داشته باشه پاک میکنه.اما یوقت راجب عکس باهاش حرف نزنی حساسش کنی .  

دقیقا اخرین بار قسمش دادم ک پاک کنه 

ینی گند زدم 🙊 اونم نه یه بار 

۱٠ بار

چهارسال هنوز نتونسی فراموش کنی پسرا نشون میدن در این ک شکی نیست  گذشته ها گذشته  عزیزم ...

من دیگه اون حسو هیچ وقت نداشتم انگار هیچی نمیفهمیدم میدونستم همه چیزو راجبش اصلا انگار نمیفهمیدممم هیچب 

دقیقا خب دروغگوعه  دیگه

ولی خب بشدت ترس از عاشق شدن دارم. 

و درس واقعا بزرگی بود تو زندگیم رفتن ادما واقعا برام دیگه ناراحت کننده نیست زیاد😕

الان تنها هدفم تو زندگی اینه بصورت واقعی شاد باشم