2777
2789
با سلام پسر شما تا چه حد صحبت میکنه،کلمه ای رو میگه؟
یه پسر دارم ،خدا هم بهم لطف رحمت خودش رو داد و یه پسر قندعسل دیگه هم نصیبم کرد❤ خدایا شکرت.برا سلامتی بچه هام صلواتی بفرستید لطفا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر من الان 25ماهه ست و تو 18ماهگی چند کلمه ی محدود میگفت الان دامنه لغاتش زیاد شده ولی هنوز جمله بندی نمیکنه فقط بیا و میخوام میگه
گر نگهدار من آن است که من میدانم* شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد*
پسر من درک بسیار خوبی داره ولی فقط مامان میگه گاهی بابا فقط همین،نگرانم
یه پسر دارم ،خدا هم بهم لطف رحمت خودش رو داد و یه پسر قندعسل دیگه هم نصیبم کرد❤ خدایا شکرت.برا سلامتی بچه هام صلواتی بفرستید لطفا
سیبان جان اصلا نگران نباش پسرا تا سه سالگی وقت دارن و اکثرا بعد از دو سالگی زبون باز میکنن.مهم اینه که درک و شناختشون از محیط اطراف خوب باشه و مشکل شنوایی نداشت باشن.که خدا را شکر پسر گلتون هیچ مشکلی نداره بالاخره به حرف میاد
گر نگهدار من آن است که من میدانم* شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد*
عزیزم نگران نباش تازه دختر جاری من تا سه چهارسالگی هم آنچنان نرف نمیزد ولی الان که مدرسه میره خیلی عالی صحبت میکنه تازه اون دختر بود که همه میگن زودتر به حرف میان نباید مقایسه کرد
فروشگاه احساس خوب شیراز ...30 متری سینما سعدی...جنب بانک کشاورزی از صفحه اینستاگرام ما دیدن کنید ؛ feelgood.Ir feel.wood
مرسی از دلگرمیتون الهام عزیز و مارال مهربون
الهام جان شما باهاش تمرین کردی یا به روال معمول پیشرفت داشته؟اخه تو عید همه میگفتن باید حرف بزنه منم از بهداشت پرسیدم گفت باید سه تا چهار تاکلمه بگه برا همین دلواپس شدم