2777
2789
عنوان

براتون سوره ناس میخونم💓

48 بازدید | 11 پست

سلام دلتون شاد🌷هدیه ب حضرت علی اصغر ⁦❤️⁩

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

خواهش میکنم دعاکن برام.اونیکه خواستمش دیشب رفته خواستگاری یه دختردیگه و اینجور که معلومه هردوطرف راضین.دعاکن منم بتونم شوهرکنم

لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم دعاکن برام.اونیکه خواستمش دیشب رفته خواستگاری یه دختردیگه و اینجور که معلومه هردوطرف راض ...

عزیزم همین ک از ذهنت خارج بشه و بهش فک نکنی مورد خوب برات میاد و آن شاالله ازدواج می‌کنی و خوشبخت میشی⁦❤️⁩

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
عزیزم همین ک از ذهنت خارج بشه و بهش فک نکنی مورد خوب برات میاد و آن شاالله ازدواج می‌کنی و خوشبخت می ...

میخوام از ذهنم پاکش کنم ولی نمیشه هرشب خوابشو میبینم تازه چون فامیله خانوادش خیلی طعنه بهم میزنن

لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون
میخوام از ذهنم پاکش کنم ولی نمیشه هرشب خوابشو میبینم تازه چون فامیله خانوادش خیلی طعنه بهم میزنن

چله سوره طه بگیر زیارت عاشورا بخون 

و هیچ واکنشی نشون نده

لطفا از ته دلت واسه من دعا کن تا آخر امسال به ۲ تا  حاجتم برسم اسمم   (زهرا)

میشه آقا علی اصغر رو قسم بدی دیگه خسته شدم😔

واسه گشایش کار و رزق روزی آقا   (علی)   هم دعا کن

کاربری  ۲ نفره