2777
2789
عنوان

براتون سوره ناس میخونم💓

48 بازدید | 11 پست

سلام دلتون شاد🌷هدیه ب حضرت علی اصغر ⁦❤️⁩

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

خواهش میکنم دعاکن برام.اونیکه خواستمش دیشب رفته خواستگاری یه دختردیگه و اینجور که معلومه هردوطرف راضین.دعاکن منم بتونم شوهرکنم

لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش میکنم دعاکن برام.اونیکه خواستمش دیشب رفته خواستگاری یه دختردیگه و اینجور که معلومه هردوطرف راض ...

عزیزم همین ک از ذهنت خارج بشه و بهش فک نکنی مورد خوب برات میاد و آن شاالله ازدواج می‌کنی و خوشبخت میشی⁦❤️⁩

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
عزیزم همین ک از ذهنت خارج بشه و بهش فک نکنی مورد خوب برات میاد و آن شاالله ازدواج می‌کنی و خوشبخت می ...

میخوام از ذهنم پاکش کنم ولی نمیشه هرشب خوابشو میبینم تازه چون فامیله خانوادش خیلی طعنه بهم میزنن

لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون
میخوام از ذهنم پاکش کنم ولی نمیشه هرشب خوابشو میبینم تازه چون فامیله خانوادش خیلی طعنه بهم میزنن

چله سوره طه بگیر زیارت عاشورا بخون 

و هیچ واکنشی نشون نده

لطفا از ته دلت واسه من دعا کن تا آخر امسال به ۲ تا  حاجتم برسم اسمم   (زهرا)

میشه آقا علی اصغر رو قسم بدی دیگه خسته شدم😔

واسه گشایش کار و رزق روزی آقا   (علی)   هم دعا کن

کاربری  ۲ نفره