2777
2789
عنوان

خیلی از دست شوشوم ناراحتم اعصابمو بهم میریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 6451 بازدید | 144 پست
مرسی عزیزم اخمامو وا کردم اما بگین چکار کنم الان بهتره
من و شوشو دقیقا تو یه روز بدنیا اومدیم تو محضر فهمیدیم
هر گاه خداوند تو را به لبه ی پرتگاه هدایت کرد به او اعتماد کن ، زیرا یا تو را از پشت میگیرد یا به تو پرواز را می آموزد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بلا میخوای بگی دوست پسر دوست دختر نبودینننننننن با ترانه هم قایم موشک بازی میکشمت هااااااااااا
خدای من ، همه مردم شکر نعمت های تو را می کنند، اما من شکر بودنت ، خدایا تو نعمت منی .خدا جون بابت همه چیز ممنونم
اول داداش یا بابا یا مامان کسی که باهاش راحتی بیار کمک کنه خونه تکونی بعدشم یه زنگ به شوهرت بزن احوال پرسی نه دعوا به همین راحتی و الا خودم میام یه فیلیپینی میزنمت بهت
خدای من ، همه مردم شکر نعمت های تو را می کنند، اما من شکر بودنت ، خدایا تو نعمت منی .خدا جون بابت همه چیز ممنونم
من میگم اگه الان بیان کمکم کنن خونه رو مرتب کنم بعدش میاد با خودش میگه به به من نباشم میان کمکش کارا انجام میشه میترسم عادت کنه هی بره و بقیه کارای خودشو انجام بدن
هر گاه خداوند تو را به لبه ی پرتگاه هدایت کرد به او اعتماد کن ، زیرا یا تو را از پشت میگیرد یا به تو پرواز را می آموزد
نه بابا دوست کجا بود آکبند آکبند بودیم جفتمون
خودم تو یه شرکت تو مشهد حسابدارم شوشو هم کار صنعتی داره تو کارخونه کار میکنه
زهره میام فیلیپینی میزنم بهت هاااااااااااا ههههههههههههههههه راست میگه زهره دیگه پاشو برو پیش شوشو
ممنون زهره جون
الان که شما باهام حرف میزنین میگم شما ها چقدر مهربونین و از خود گذشته من چیییییی
به نظرم بیان کمکت خودش هم خوشحال میشه
حداقل میگه اینها منو فهمیدن
مگه ادم چند بار پدرش رو از دست میده و توقع داره بقیه اونو بفهمن

پاشو زنگ بزن

دل همسرت رو هم شاد کن با این کارهات وسط کارها هم بهش بگو داری خونه رو مرتب میکنی و ناراحت چیزی نباشه
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
زهره جون اونا نیشابورن
ماشالا 4 تا خواهراش اونجا کنار مامانش هستن خوب و خوش
زهره شوخی میکنم بله حق با شماست من ده روزه عضو شدم البته 3-4 ساله میبسنم نوتشه ها رو اما عضو نبودم
2810