2777
2789
عنوان

خیلی از دست شوشوم ناراحتم اعصابمو بهم میریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 6451 بازدید | 144 پست
اگه جا من بودی چیکار میکردی با این همه نمشکل زندگی باید قوی باشی عزیزم محکم و استوار مثل دماوند هههههههه
خدای من ، همه مردم شکر نعمت های تو را می کنند، اما من شکر بودنت ، خدایا تو نعمت منی .خدا جون بابت همه چیز ممنونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پردیسان جان همسر منم دقیقا بعد فوت مادرش همینجوری شده بود.کم حوصله و بیخیال .کسی که عزیزی رو از دست میده مدتها تو شوکه.از زندگی دلزده است هنوز به روال عادی برنگشته...دلنبال چرا و اگر و هزار تا سواله ...........اون دوران بدی رو پشت سر داره میذاره..خیلی ببخشیدا دوس عزیزم خیلی سرخوش و بی درکی..ناراحت شدم برای طرز فکرت ....
مطمئنم همه بچه های که اینجان شرایط زندگیشون با هم فرق داره یکی دارا یکی ندار یکی پرمحبت یکی جنگ و دعوا یکی مظلوم یکی شرور و ........................ هر کاری راهی داره تو مشکل گنده ای نداری شوهرت هم مهربونه الحمدالله پس شکر خدای محمد
خدای من ، همه مردم شکر نعمت های تو را می کنند، اما من شکر بودنت ، خدایا تو نعمت منی .خدا جون بابت همه چیز ممنونم
من وقتی عصبانی میشم همه میفهمن پاچه همرو میگیرم همکارام از صبح میگن چته
صبح از خواب پاشدم بیام با خواهرم دعوا کردم
همه میگن چرا عصبی هستی
هر گاه خداوند تو را به لبه ی پرتگاه هدایت کرد به او اعتماد کن ، زیرا یا تو را از پشت میگیرد یا به تو پرواز را می آموزد
خوب شاید دل مادرش و یا خواهراش سوخته میخاد کنارشون باشه همش چند روز دیگه مونده بنظرم بهش بگو اگه دلش

میخاد اونجا بمونه و استراحت کنه.. خودتم از داداشی دایی کسی بخاه بیاد کمکت خونتو بچین.. همه میدونن پدر

شوهرت فوت کرده پس مطمءن باش کسی توقع خونه تکونی تمام کمال ازت نداره.. بذار اون بنده خدا بحال خودش

باشه... ارومش کن و ناراحتیاشو کم کن.. منطقی باش
خیلیا پایِ معرفتِ خودشون وایسادن نه خوبیِ شما !😏
درکش کن و تا مدتی که بحران رو پشت سر نگذاشته هر چی گفت حتی اگه اشتباهم میگه بگو چشم.بعدا که زندگیت به حالت عادی برگشت تو هم عادی باش.دقیقه ای مکث نکن و بهش زنگ بزن بگو به کمکت احتاج دارم.مردا عاشق اینن که بفهمن و توانایی دارن کار بهشون بدی.بگو برای انجام کار خونه به کمک تو احتاج دارم.شوهر من تا کوچیک ترین کاری میکنه میگه خوب انجام دادم؟منم میگم اگه تو نبودی من چطور اینکارا رو میکردم.کلی ذوق میکنه...
مامانم بابام میگن بیایم کمکت خونتو بچین میگم نه باید خودش بیاد
هر گاه خداوند تو را به لبه ی پرتگاه هدایت کرد به او اعتماد کن ، زیرا یا تو را از پشت میگیرد یا به تو پرواز را می آموزد
مامان ترانه انشالا همیشه شاد و خوشبخت باشی عزیزم اخمامو باز کردی با 5 من عسل نمیشد منو خورد
2810