2777
2789
سلام.دخترم یک سال و دوماهشه.شش تا دندون داره به خاطر قطره اهن(irovit)دندوناش داره سیاه میشه چی کارکنم؟چندروزه از ترسم دیگه بش ندادم اهنو اما دلم براش میسوزه که آهن ندم.اگه با ابمیوه قاطی کنم بازم سیاه میشه؟
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر منم یه سال و سه ماهشه دندوناش و لثه هایی زیر دندوناش سیاه شده.دکتر براش آزمابش نوشت که ببینه کم خونی داره یا نه.خدارا شکر خوب بود.آبروویت راقطع کرد براش فروگلوبین تجویز کرد
تا جایی که بتونم براش تمییز میکنم اما خیییلی اذیت میکنه موقع تمییزکردن
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
سونیا جان یهتر...راحت میتونی بش قطره هاشو بدی
تازه جوجه من ریزه میزه هم هس...نی نیای شما قد ووزنشون تو یک سالگی چندبود؟
دختر مت یکسالگیش 12تا دندون داشت الان تازه 15ماهش شده باز داره دندون درمیاره.دندوناش سفیده چون بعد قطره آب میدم بعدش با دستمال کامل تمیز میکنم و شبا هم مسواک میزنم اصلا سیاه نشده.
آنکه رو بدهی پر رو نشود آنم آرزوست.