2777
2789
عنوان

مردهایی که شبا بیرون میرن

362 بازدید | 35 پست

ببخشید من چندروز دیگه خواستگار دارم خیلی نیاز به همفکری دارم 

پسری که مجرده و شبا حوصلش سر میره و کافه سنتی و یا پیش دوستاش میره و تو خونه موندن براش حوصله سربره کم حرفه و درونگرا 

یه ساله دارم دعا میکنم بهش برسم الان که میخوادبیاد خواستگاری اینا به چشمم میاد 

توروخدا تجربه هاتونو بگید

حق داری 

چون بعدا مشکل میش برات

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پنجاه پنجاهه شاید چون مجرده و مسعولیتی نداره وقتش ازاده میره. بعد ازدواج نره شایدم بره

شوهرمن مجردیش هرشب هرشب میگشت ولی بعد ازدواج ساعت نه شب خوابه

♥️🥰 صَد سال سفر کَردم 💖عاشِک نشدم من 🎊 یک بارَه تَرا دیدم و دیوانَه شدم ♥️😍دِل تَرا داتَه😢😋 داتَه بَندَر آزادا😍 تو بَلِه دلبر. دلبر نَههِ مَنی یادا🥺♥️ بی تَرا ساعَتی . ساعَتی دل نَبی راحت 🥺💖 نیست مَنی لونتا☹️لونتا کَندَگ حاجَت🎉♥️  کولیگ بَیا صد بَر پَه تو من مِرَه 💖🥰گل مَنی  پَیمی تو چینچو رد داتَه🥺 

درونگرا تنهایی رو دوس داره

این برونگراست 

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

شرایط بدیه...چندسال درگیرش بودم...تا اینکه خود همسرم خواست تغییر کنه....

ولی ممکنه یکی هم نتونه خودشو تغییر بده...

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

شوهر من درونگرا و کم حرف البته با بقیه تو خونه مغز همو میخوریم 😐😐😐😁😁😁و مجرد بود تا نصفه شب بیرون بود عقد بودیم همش پیشم بود اگه نبودم تا نصفه شب میرفت بیرون الان که دوماه خونمم از سرکار صاف میاد خونه بعضی وقتا میگم تورو خدا یه ساعت دیرتر بیا تا از سرکار میرسم میخوام کارام بکنم میرسی خونه😂😂😂

نسبی هستش یه سریا بعد ازدواج تکرار میکنن هر شب

یه سری چون تنهان فقط تا مجردی

البته هم مرد هم زن برای تجدید روحیه یه وقتایی نیاز دارن تنها باشن با دوست های سالم و محیط سالم

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند