2777
2789
عنوان

دوست پسرم میاد خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1471 بازدید | 65 پست
۸۰ تومن  خونه داره ماشین داره زمین داره

۸0میلیون😐خواهر اونو نگیر بیا زنداداش من شپو

تا زمانی ک رسیدن ب تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد🌱♥️  خدا مثل روزنه ی نور در دله تاریکی برای من است 🦋 ❄️ بچه پرو ک دم نمیزنه بدیارو میبینه و لبخند میزنه (:
۸۰ تومن  خونه داره ماشین داره زمین داره

وضع مالی باباتون خوبه!؟میگم.نکنه.بخاطرپول.بابات.دارع.میاد

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خب دانشگاه نمیرفتم ولی خب برای کنکور داشتم میخوندم و مطمعن بودم دانشگاه نیرم و این الا برام‌اوکی ...

رشته تون چیه جسارتا؟

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
خودمون پولداریم بابام قراره بهمون هرماه پول بده برای خرج خودم 

پس مطمئنم باش می‌گیردت .تورو نگیره ،کیو بگیره؟ 😀

اتفاقا با اینهمه محبت تو  طمع و رو پروایی گیر می‌کنه و میاد 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
خودمون پولداریم بابام قراره بهمون هرماه پول بده برای خرج خودم 

وووای خدا خانواده دیگه چرا نکن یکی دوستام همین اشتباه کرد زندگی جهنمه، عزیزم من ادما لی ظرفیتن، کاش خواستگاریت عقب بندازی بیشتر بشناسش

پس مطمئنم باش می‌گیردت .تورو نگیره ،کیو بگیره؟ 😀 اتفاقا با اینهمه محبت تو  طمع و رو پروایی گی ...

چرا اینطوری فکرمیکنی من هم تحصیل کردم هم خوشگل هم ماز هم کم سن هم خانواده دار خیلی ازش بهترم خودمو که نمیندازم بهش فقط عاشقش هستم

چرا اینطوری فکرمیکنی من هم تحصیل کردم هم خوشگل هم ماز هم کم سن هم خانواده دار خیلی ازش بهترم خودمو ک ...

عاشق بودن درست .ولی شرمنده زیاد کولی دادن با اینهمه محاسن باعث متوهم شدن یا مشکوک شدن طرف میشه .آقایون اکثر قریب به اتفاق قدر دان و فهمیده نیستن اینجور مواقع .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.