2777
2789
عنوان

دوست پسرم میاد خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1471 بازدید | 65 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر سما زن زندگی هستین من خواستگارم کارمنده ماشین داره خونه داره باز میگم در حد من نیست نمیتونم قبو ...

منم مجرد بودم چقدر خاستگار پولدار و خوشگل داشتم ولی چون دیپلم بودن رد میکردم😑

چقدر سما زن زندگی هستین من خواستگارم کارمنده ماشین داره خونه داره باز میگم در حد من نیست نمیتونم قبو ...

چون شما برای خودتون ارزش قایل میشین و اعتماد ب نفس دارین

درستشم همینه گلم

کار خوبی نمیکنی از حالا خودت و خانوادت رو میاری پایین اونم با خودش فکر میکنه عجب چیزی هستم که اینا اینقدر رعایتم رو میکنن به نظرم سنی نداری که مطمئن باش کیسهای بهتری برات میاد

سلام عضو گروه نارنجی.                                               وزن اولیه۹۰☹         وزن هدف ۷۰💪💪

من میخوام باهم خوشلخت باشیم پول برام مهم نیست صدبرابر هم ازش خوشگلترم

چون شما برای خودتون ارزش قایل میشین و اعتماد ب نفس دارین درستشم همینه گلم

یعنی منم عادی بودم ک‌تحصیلات طرف برام خیلی مهم بود؟حتی اگ مولدارم بود رد میکردم حالا خودم اونموقع کنکوری بودما دانشگاهم هنو نمیرفتم😂

من میخوام باهم خوشلخت باشیم پول برام مهم نیست صدبرابر هم ازش خوشگلترم

خب اشتباه میکنی دیگ عزیزم. پول خیلی هم مهمه ایشون تو سن ۳۲ سالگی باسختی یه ماشین خریده . زندگی ک دیگ خیلی خرج داره به نظرم با عقل درست تصمیم بگیر همه چیز زتدگی دوست داشتن نیست پول هم واقعا مهمه مخصوصا تو این گرونی

یعنی منم عادی بودم ک‌تحصیلات طرف برام خیلی مهم بود؟حتی اگ مولدارم بود رد میکردم حالا خودم اونموقع کن ...

خب ببین باید هم کفو بود

مثلا منی ک فوق دارم دوس دارم طرفم دیگه فوق یا کم کم لیسانس باشه

اونموقع شما دانشگاه نرفته بودین پس اشکالی نداش با هم کفو خودت ازدواج کنی گرچه من تحصیلات بالا رو ملاک خوب بودن قرار نمیدم ولی هم کفو بودن مهمه

سنت هم اونموقع خیلی کم بود

از همین الان اون روزی ذو می بینم ک ب خودت فحش میدی ک چ کاری بود کرذم از این ب بعد متتظر این باش ک ن خرجی بت بده نه عشق و محبت ...اگه میخوای زندکی بادوامی داشته باشی از ارزشت کم نکن