2777
2789
عنوان

دوست پسرم میاد خواستگاری

1471 بازدید | 65 پست

دوست پسرم بعد از یکسال رابطه شب جمعه میاد خواستگاری من ۲۲سالمه اون ۳۲

اما چون تازگی ماشین خریده خیلی بی پوله و فشار روشه 

خانوما من احساس میکنم چون دوران دوستیمون خیلی اسون ازم دست میکشید تو نامزدی یهو از همه چی دست میکشه 

دیروز دیدمش بهش گفتم گفت بچه که نیستم تصمیممو گرفتم 

چون قبلا خیلی ترکم کرده الان ازاین میترسم وسط راه ولم کنه 

من خیلی رعایتشو کردم حتی برای خریدن ماشین به شپول قرض دادم . حتی بهش گفتم برای خواستگاری گل نیاره دوست ندارم حساسیت دارم تا توی خرج اضافه نیوفته

چ لوسش کردی

نباید میگفتی گل نگیره

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دوستت داشته باشه ازت دست نمیکشه 

از من به تو‌نصیحت زیاد کوتاه نیا چون بعدا نمیگه محبت کردی میگه وظیفت بوده 

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

اوف خیلی لی لی به لالاش میزاری ایشالا خوشبخت بشی

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

عزیزم این همه از خودگذشتگی نکن بعدا ک ازدواج کنی دیگ کاری نمیکنه برات گل و اینا باید بخره گل مگ چقد هزینشه از حقت اصلا نگذر بعدا میگی اشتباه کردم بزار اون واسه تو از خودگذشتگی کنه اصن یبار یچیزی بگو ک باب میلش نیس ببین پات وامیسه

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘

اع من ۲۲سالمه دوس پسزم ۳۴اونم تازه خونخ ماشین خریده با لین تفاوت ک من بابام نمبذاره بیاد جلو

تو نی نی سایت هرکی هر ویژگی ظاهری داره شدیدا اصرار داره که مردای ایرانی اون مدلی دوس دارن باشه بابا شل کن 🥴من قدم ۱۷۰و وزنم ۶۶،۲۰۰ همیشه دوست داشتم ۵۹کیلو باشم ،هر روز بدنسازی کار میکنم و میخوام با کالری شماری به هدف اولم ینی ۶۳برسم امروز ۲۵/۹/۱۴۰۰ ۶۴کیلو شدم امروز ۱۵/۱۱/۱۴۰۱ و منی که ۵۴ کیلو شدم😁