2777
2789
عنوان

دوست پسرم میاد خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1471 بازدید | 65 پست
خب اشتباه میکنی دیگ عزیزم. پول خیلی هم مهمه ایشون تو سن ۳۲ سالگی باسختی یه ماشین خریده . زندگی ک دیگ ...

خودمون پولداریم بابام قراره بهمون هرماه پول بده برای خرج خودم 

اگ از من میشنوی هیچوقت همچین کاریو نکن باهاش ازدواج نکن چون منم مث تو بودم و الان خیلی ببخشیدا مثل سگ پشیمونم خیلی دارم عذاب میکشم خواهرانه بهت میگم زندگی خودتو خراب نکن این جور ادما از بچه ام بچه ترن هیچی نمیفهمن حرف حرف خودشونه زندگتو نابود نکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب ببین باید هم کفو بود مثلا منی ک فوق دارم دوس دارم طرفم دیگه فوق یا کم کم لیسانس باشه اونموقع شم ...

نه خب دانشگاه نمیرفتم ولی خب برای کنکور داشتم میخوندم و مطمعن بودم دانشگاه نیرم و این الا برام‌اوکی نبود ک با دیپلمه ازدواج کنم الانم با همسرم یک رشته هستیم خداروشکر اونموقع گول قیافه و پولشون و نخوردم و ازدواج نکردم

طف تو چجور بود و چی شد

همینجوری هی قهر میکرد ول میکرد میرفت اون موقع ک دوس بودیم میگفت اعتماد داذم فلان الانم همش قهر میکنه منم بخاطر زندگیم مجبورم منت کشی کنم بهم اعتماد نداره هیچ کجا نمیذاره برم مگر این ک با خودش حتی با مادرمم نمیذاره حرف حرف خودشه خیلی بچه گانه فکر میکنه هر مردی ک قهر میکنه میذاره میره درک نداره بچس

خیلی دوسش دارم حتی دلم برای بوی تنش تنگ میشه

ببین اگرم میخای باهاش ازدواج کنی ک نکنی بهتره اصلا بهش اسون نگیر نگو عب نداره نداری نخر تو چرا باید از خودتو خواسته هات بگذری باید بخره باید خرج کنه باید بدونه زندگی خرج داره پس فردا بخای بری ی دکتر ی آرایشگاه ی مانتو یا هر چیزی بخری میگ ندارم اونوقت ک پشیمون میشی