2777
2789

سوتین نگیرین فعلا براش نیم تنه بگیرین بهتره

الان که این امضام رو می‌نویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و به‌شدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که می‌دونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر می‌کنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمی‌شم و می‌دونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه دختر ۱۳ ساله سوتین میبنده؟

یک نفر اینجا دلش تنگ است باور میکنی؟یک گذر بر قلب اون یک بار دیگر میکنی؟یک نفر دارد هوای پر کشیدن در دلت  یک سفر شه باز من،با این کبوتر میکنی؟ماه من چشمانت زیبانت مرا دیوانه کرد.با من دیوانه ای زیبای من سر میکنی؟ ساعتی پیشم نشین من خسته ام از زندگی. خستگی را از تنم با بوسه ای در میکنی؟ گوش من لج میکند وقتی که حرف رفتن است.صحبت رفتن تو با این ادم کر میکنی؟
آره مگه شما نمیزدین؟

زود نیس ۱۳ سال؟

یک نفر اینجا دلش تنگ است باور میکنی؟یک گذر بر قلب اون یک بار دیگر میکنی؟یک نفر دارد هوای پر کشیدن در دلت  یک سفر شه باز من،با این کبوتر میکنی؟ماه من چشمانت زیبانت مرا دیوانه کرد.با من دیوانه ای زیبای من سر میکنی؟ ساعتی پیشم نشین من خسته ام از زندگی. خستگی را از تنم با بوسه ای در میکنی؟ گوش من لج میکند وقتی که حرف رفتن است.صحبت رفتن تو با این ادم کر میکنی؟
مگه دختر ۱۳ ساله سوتین میبنده؟

عاره😑

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///