2777
2789

منم  کرچک زده بودم خیلی بلند شد

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منظورت روغن نارگیله؟ بعد حموم چرب نمیشه موها اخه چرب باشه ک دوباره باید رف حموم

ببین من اصلشو گرفتم رو موی نم دار بعد حموم میزنم موهامو دودسته تقسیم میکنه به ساقه موهام تا پایین موهام میزنم

خدایا در جست و جوی آنچه برایم  مقدر نکرده ای خسته ام مکن
ببین من اصلشو گرفتم رو موی نم دار بعد حموم میزنم موهامو دودسته تقسیم میکنه به ساقه موهام تا پایین مو ...

عطاری هاهم دار ن اصلشو؟ برا موهای دخترم میخام ک زود بلند شه 

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
اره منم کرچک با نارگیل قاطی کردم به مژهام و ابروهام زدم عالی شد خیلی پرپشت کرد

من یادمه فقط کرچک خیلی میسوزوند چشممو 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
عطاری هاهم دار ن اصلشو؟ برا موهای دخترم میخام ک زود بلند شه 

اگه عطاری مورد اطمینان پیدا کنی شاید بده اصلشو . ولی من از روغن گیری گرفتم ک جلو چشمام روغنشو میگیره یعنی مطمعن میشم که طبیعیه

عزیز مواسه چشم ضرر نداره چون من میخواستم بگیرم ی خانومی بهم گفتن چشمشون آسیب دیده 

ن عزیزم با فرچه ریمل در حدی بزن ک نم دار شه . اتفاقا کرچک سفیدی چشم رو براق میکنه تو اینترنت بزن برای سفید کردن اون سفیدی چشم استفاده میکنن ک باعث قشنگی چشم میشه😍

سلام من چندین سال رفتم دنبال درمان ریزش موهام از داروهای دست ساز بگیر تا محلول و شامپو و دارو و تزریق کلی دارو به کف و پوست سر و .....دکتر بگیرررررر تا داروی گیاهی و شیمیایی  و بیچاره مادرم بهترین خوراکیها رو میداد میخوردم...چند سال خرج موهام کردم انقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم ریزش موقتی قطع میشد مجدد شروع میشد  خب مگه چقدر آدم درآمد داره تا عمر داره انقدر خرج کنه گذشاته از اون وقت و اعصابش نمونده بود برام.
یه روز خیلی اتفاقی شماره یه خانم رو  پیدا کردم که داروهاش  مورد تایید وزارت بهداشت بود تحت نظر دکترا  و البته قرصش شرکتی خیلی عالی بود ریزش موهامو با هزینه کم خوب کرد  البته یه مدت ادامه دادم
۳ دوره کلا از داروهاش استفاده کردم تمام موهامم که ریخته بود اول به صورت پرز درومد بعد ادامه دادم بلند شد  خدا خیرش بده به من خیلی لطف کرد منو میخام براش جبران کنم و یه خدمتی هم به شما عزیزان بکنم شمارشو میذارم براتون خیلی خانم خوب و منصفی بود دلش می‌سوخت من داروی دیابت ازش خاستم بگیرم نداد گفت برو پیش پزشک من دقیقا نمیدونم بهت بسازه یا نه در کل بگم خیلی مشتری مدار بود.الان دارو استفاده نمیکنم ریزش کاملا قطع شده 
رویش مجدد هم داشتم ب لطفا خدا.همون قرصا که بهم داد استحکام ناخنهام خیلی بیشتر شد پوستم خیلی بهتر شد 
خدا شاهده بگم باورتون نمیشه فقط میگم خدا خیرش بده به حق علی چون دنبال سود نبود الان دوسال گذشته .منم چون خیلی عذاب روحی کشیدم بخاطر موهام خب بالاخره زیبایی زنه ..دوست دارم بگم اطلاع رسانی بشه  شمارش09026744639
از همدان ارسال میکرد اونموقع پیج هم داره تو اینستا والا من سر در نمیارم و پیجش ندارم برید از خودش بگیرید قبل و بعد مشتریهاشو ببینید
شماهم تیجه دیدید دعام کنید.دعاها در حق دیگران برآورده میشه

منم  کرچک زده بودم خیلی بلند شد

سلام ببخشید من برای بار اول تمام سرم زدم با روغن کرچک و سیاه دانه بعد از دو سه ساعت شستم  یکم ریختش💔طبیبیعه؟من موهام خیلییی کم‌پشته و جنسش معمولی و نه خیلی صدقه نه خیلی فر الان طبیعیه؟میشه راهنمایی کنید