2777
2789
عنوان

اگه شما می تونید معلومه خیلی ..........

| مشاهده متن کامل بحث + 4468 بازدید | 90 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست جونا سلام من به این نتیجه رسیدم همیشه از پولی که به دستمون می رسه یه درصدی رو بذاریم برای پس انداز چون اگه بخواهیم بخریم و بعد هرچی موند پس انداز کنیم یه جورایی هرگز پولی واسه پس انداز نمی مونه ( البته این نظر دو ستای دیگه ای هم بود..)
من 6 ساله ازدواج کردم اول ازدواجمون حقوق شوهرم 300 هزار تومن بود تازه اجاره 100 تومن میدادیم

همون سال با این وضع یک ملیون جمع کردیم
ببین واسه جمع کردن اول از همه یه مقدار پول وردار و باید یادت بره که همچین پولی داری واسه همین با اون پول کم میسازی

ولی الان شوهرم حقوقش تقریبا 2 ملیون و نیمه + یارانه ها

تازه 4 ماهه خونه خریدیم و الان ماهی یک ملیون و هشتصد داریم قسط خونه رو میدیم و باز داریم با پول کم زندگی میکنیم البته بازم اگه چیزی موند رو هم جمع میکنیم
هر آنچه نیاز دارم پیشاپیش در درون من هست.

به به سحر خانم خوشگله خوبی خانم هنر مند آفرین به شما که علاوه بر هنرهات مدیر خوبی هم هستی

اما محبوبه خانم بفرمایید سحر جون هم مثل من بوده حقوق شوهرش 300 بوده تازه ایشون خودشون کار نمیکنن ولی من خودم هم کارمند هستم با کم کردن خیلی از هزینه ها میشه زندگی رو چرخوند وخریدهای الکی رو کم کرد منم مثل بقیه تو لباس خریدن اصراف نمیکرد خریدهای خونه رو هم کلی خرید میکردم وبه اندازه مصرفمون نه بیشتر گوشت هم سعی میکردم هفته ای یکی دوبار استفاده کنم خیلی وقتها گوشت یخی وگوساله استفاده کردم مهمونی ها الکی بریز وبپاش نداشتم من سال 84 عروسی کردم وبعد عروسی صفر صفر بودیم ولی با توکل به خدا زندگیمو شروع کردم الان هم خونه کوچولو دارم هم یه ماشین ایرانی خوب
پونه جون من یکی رو میشناسم با همین حقوق زندگی میکنه 250 حقوق شوهرش بود همه اش برای قسط و اجاره میره 60 تومن براشظ میموند
میگفت نمیتونه گوشت بخره پسرش هوس کتلت کرده بود پول نداشت گوشت چرخ کرده بگیره ولی همیشه خداروشکر میکنه الانم تونستن یه پراید بخرن با این حال پس انداز هم میکنن
من و شوهرم هردو کارمندیم و ماهی دو تومن درآمد داریم اما همیشه هشتمون گرو نهمونه هم خونه خریدیم و قسط داریم هم کلی مهمون
خداوندا خداوندا قرارم باش یارم باش جهان تاریکی محض است می ترسم کنارم باش
یکی منو راهنمایی کنه که با یه شوهر خییییییلییییییی ولخرج چکار کنم
بخدا جرات نمیکنم بفرستمش خرید
برای یه خرید کوچیکم که بره با کلی خریدای الکی برمیگرده و کلی پول خرج میکنه
نمیدونم چطور بهش یاد بدم که پس انداز کنه
اسمانِ ابیِ ارامش است
از کران تا بیکرانِ یادِ او
اگه می خوای راحت زندگی کنی هیچوقت به زندگی دیگران نگاه نکن،برای من مهم نیست که رسمه که مهمونی بگیرم !
اما همیشه مهمون داریم و از این بابت خوشحالم چون برکتش رو با خودش میاره...
اگه به خدا توکل کنی هیچ وقت کم نمیاری،من نعمت سلامتی رو با یه دنیا پول عوض نمیکنم...
من خودمم بعضی وقتا توی کار خدا میمونم...!روزایی بوده که هوس مسافرت میکردیم و پول نداشتیم اما یه دفعه یه پول قلمبه میرسید دستمون وکلی خوشحالمون میکرد...
خدا رو شکر درآمد شوهرم خوبه ولی ما هم کم کم به اینجا رسیدیم...
چند وقت پیش به شوهرم پیشنهاد دادم درآمدتو با حضرت ابوالفضل شریک بشو . 10 درصدشو بده از اون به بعد پروژه های زیادی براش جور شد.البته من خیلی صرفه جویی میکنم. خرید لباس از حراجی ها برای سال بعد مواد مصرفی خونه اعم از شوینده برنج روغن ماکارونی وووووو به صورت عمده ای .میوه صندوقی بین چندتا فامیل تقسیم میکنیم .استفاده از ماشین لباسشویی چاروبرقی اتو ووو کلا لوازم برقی پرمصرف صبحها و زمانی که هزینه مصرف برق کمتره.
بچه ها با این توصیفات من 3 شب دیگه مهمون دارم 13 نفر به نظرتون چی بپزم که کمترین هزینه رو کرده باشم؟ خودم تو فکر قیمه و مرغ هستم اما نمیدونم مرغ رو چطور بپزم؟ با هویج و سیب زمینی خیلی درست کردم دیگه مهمونا حالشون بد شد بس این مدل مرغ رو خونمون خوردن میشه کمکم کنین؟
گاهی باید در مشکلات سکوت کرد، شاید خداحرفی برای گفتن داشته باشد
مرغ رو اوی یه کم با زعفرون تفت بده، خیلی کم. بعد با آب و پیاز و رب بذار بپزه، وقتی که پخت یه کم رب رو تفت بده و مرغا رو هم باهاش رب سرخ کن. یه کم هم سیب زمینی سرخ کن بذار کنارش. خیلی خوشگل و خوشمزه میشه.
ما هم حدود 700 درآمد:
186قسط
70قسط
60قسط
100قبض
وسط برج کم میاریم:((
یه پسر2/5ساله داریم
ای خدا کمککککککککککک
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم و تو چون خود نداری.
2810