2777
2789
عنوان

اگه شما می تونید معلومه خیلی ..........

4468 بازدید | 90 پست
دوست جونا سلام صبح بخیر یه سوال کسی اینجا هست که درآمد ماهیانه ( همسری و خودش یا به تنهایی ) حدودا 800-700 باشه چکار می کنید که می تونید پس انداز کنید با یه نی نی شیر خشکی ... مهمون و ......
اگه شما می تونید معلومه خیلی کاردانید پس به من هم بگید با این هزینه های چه جوری دخل و خرج جور درمی یاد خوشحال می شم راهکار هاتون رو بگید .
پس انداز عزیزم پس انداز!
تو خونه یه کیف شخصی دارم که به اصطلاح پول توجیبیامو خرد خرد توش جمع میکنم
یه حساب بانکی جداگانه هم دارم که دست زدن به پولاش تا اطلاع ثانوی ممنوعه
مدتی هست نگاهم به تماشای خداست وامیدم به خداونـــدی اوست
شاید کمی اغراق امیز به نظر بیاد ولی ما تا پارسال ماهی 450000 درامد داشتیم مهمونی میدادیم .....مسافرت نزدیک مثل شمال هم میرفتیم ماشین هم خریدیم............
اما حدود سه سال بود که نه من و نه همسرم لباس نخریدیم ........هیچ وقت بیرون غذا نمیخوردیم ....مهمون میومد همیشه عذا قورمه سبزی و قیمه بود........الان دخترم دو سالشه تازه امسال میخوام برای عید یه دست لباس براش بخرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مالی جان بعد از 2 سال واسه دخترت لباس می خری تا الان چی می پوشید ؟ ما دو نفری با هم حدود 2200 تومان در آمد داریم ( خدا شاهده عین واقعیته ) ولی بازم کم می یاریم شاید من بلد نیستم خرج کنم چی کار کنم به نظرتون
البته خونه خریدیم و حدود 1 تومان وام و قرض داریم
مرسی دوست جونا گزینه مهمونی ندادن رو خوب اومدید ولی خانواده همسری شلوغه و اهل رفت و امد خودتون هم می دونید که وقتی همه با هم رفت و ا مد دارند مهمونی ندادن چه داستانهایی داره به خدا موندم ..... ما خونه پدر شوهرم زندگی می کنیم شهرستانیم ولی من جرات نمی کنم از اونجا بیرون بیام برم مستاجری خدایا جوونیمون توی این اما و اگرها گذشت
2810